Az ACM, vagyis az American Country Music Awards a kisebb zenei díjátadók között a legfontosabb eseménynek számít az Egyesült Államokban. A vörös szőnyegen ezúttal nem csak a szakma krémje vonult fel, de olyan világsztárok is, mint Nicole Kidman és Gwen Stefani. 

  • Kacey Musgraves énekesnő a country stílust a tavaszi életérzéssel ötvözte, így lett fagyiszínű a nadrágszárában és zakó újjrészében is trapéz kosztüm.
Kacey MusgravesForrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • A neon továbbra is tartja magát a divatban, és a vörös szőnyegen is. Ezt bizonyítja Lindsay Ell magasan felsliccelt ruhája is.
Lindsay EllForrás: FilmMagic/@2018 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Cassadee Pope cipőjét sokkal jobban szerettük, mint a ruháját. A hátul mélyen kivágott darab a masnival kiegészítve nem festett túl ízlésesen.
Cassadee PopeForrás: FilmMagic/@2018 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz
  • Carrie Underwood ruhája nem volt rossz ezzel az aszimmetrikus megoldással, de nem kifejezetten kedveljük az olyan szabásokat, ahol elől fityeg egy hosszú anyag darab.
Carrie UnderwoodForrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • A nude alapon piros mintás ruha nagyon jó elképzelés volt, de talán egy kicsit minire sikerült, és fent sem takart túl sokat. Jessie James Decker mindenesetre úgy tűnt, hogy nagyon jól érzi magát benne. 
Jessie James DeckerForrás: WireImage/2019 John Shearer/John Shearer
  • Miranda Lambert is egy élénk estélyit viselt: fagyiszín a javából.  
Miranda LambertForrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Gwen Stefani kihagyta a vörös szőnyeget, a díjátadót követő bulin azonban szívesen pózolt a fotósoknak. A csillogó ruhájáról viszont teljesen elvonta a figyelmet az aca, amin a jelek szerint plasztikai beavatkozások történtek.
Gwen StefaniForrás: Getty Images for ACM/2019 [DCP Rights, LLC, Academy of Country Music, and Getty Images]/John Shearer/Acma2019
Gwen StefaniForrás: Getty Images for ACM/2019 [DCP Rights, LLC, Academy of Country Music, and Getty Images]/John Shearer/Acma2019
  • Szintén country énekes férjét kísérte el az eseményre Nicole Kidman, aki stílusleckét adott a vörös szőnyegen: a csipke és a fényes anyag kombinálásával egyszerre volt hagyományos és modern a külseje, de ez a kettősség a ruha szabására is igaz volt. Fantasztikusan nézett ki a színésznő.
Nicole KidmanForrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
Nicole KidmanForrás: Getty Images for ACM/2019 [DCP Rights, LLC, Academy of Country Music, and Getty Images]/Frazer Harrison/Acma2019