Visszatért a neon láz: te bevállalnád ezeket a darabokat?

fashion week neon élénk szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. 
  • Már nyár elején is feltűnt egy-egy darab, aztán augusztusra egyre több sztár viselt neont. Kifejezetten emlékezetes maradt Blake Lively neonzöld szerelése. A nadrágkosztümöt ugyanolyan színű felsőrésszel kombinálta a teljes hatásért.
Blake Lively Forrás: NORTHFOTO
  • Hasonló zöld színt viselt a híres divatblogger, Chiara Ferragni néhány nappal ezelőtt.
Chiara Ferragni Forrás: Instagram/chiaraferragni
  • A zöld és a sárga határán vibrált Sarah Paulson ruhája az Ocean's 8 premierjén New Yorkban. A szemünk is belekáprázott.
Sarah Paulson Forrás: Getty Images/Taylor Hill
  • Két visszatérő trendet ötvözött Rita Ora, amikor ezt az ocelot neon overallt viselte. Hiába ő Rita Ora, a látvány elképesztően közönséges volt. Ez már túl sok a jóból.
Rita Ora Forrás: NORTHFOTO
  • A sárgából sincs hiány, Bella Hadid szintén nadrágkosztümben viselte a Dior eseményén.
Bella Hadid Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Kylie Jenner narancs szerelése beleégett a retinánkba. Komplett volt az élmény: cipőtől a táskán át a ruháig vibrált a neon.
Kylie Jenner Forrás: Instagram/kyliejenner
  • Naná, hogy Kim Kardashian sem maradt ki a jóból. Habár ő is viselt neonzöldet, mégis pink szerelései maradtak a legemlékezetesebbek augusztusból.
Kim Kardashian Forrás: NORTHFOTO

Kim Kardashian Forrás: NORTHFOTO

A fast fashion márkák kínálataiból úgy tűnik, hogy a trend szerelmesei az őszi szezonban is kiélhetik magukat. Íme, néhány izgalmas darab!

1. H&M 9990 Ft 2. H&M 17.990 Ft 3. Asos 16.99 Euro 4. fashiondays.hu - Q_Q 6999 Ft 5. H&M 3990 Ft 6. fashiondays.hu - CONDUR by alexandru 54.999 Ft 7. fashiondays.hu - Birkenstock 9699 Ft Forrás: Life.hu

Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai

A legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.