Íme a legistenibb sajtos-sonkás csirkemell, amelyet egy pikáns videóval mutatnak be

ebéd Vacsora pornó panír csirkemell sonka sajt nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás vasárnapi ebéd lehet az egész családnak egy finom, sajttal és sonkával töltött, panírozott csirkemell. Az egyik népszerű receptmegosztó oldal ennek elkészítéséhez most egy videót is mutatott, amely kissé zavarba ejtő lett. 

Nem tudod, mit készíts a családnak ebédre vagy vacsorára? A sajttal és sonkával töltött csirkemellet szinte mindenki szereti. Finom, kiadós, elkészíteni pedig rendkívül egyszerű, amihez most a Chef Club népszerű receptmegosztó oldal videója nyújt segítséget.

Az oldal követői egyébként egy kicsit kiakadtak azon, ahogy a csirkemellet ábrázolják, sokak szerint ugyanis női nemi szervhez hasonlít. De ha efölött szemet hunyunk, akkor egy isteni receptet kapunk.

Hozzávalók:

  • 4 darab csirkemellfilé
  • 3 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 2,5 dl tej
  • szeletelt és reszelt sajt
  • só, bors

Elkészítés:

A csirkemelleket vágjuk be a videóban látható módon, majd panírozzuk be. Előbb forgassuk lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába. Ezután a szeletelt sajtot és a sonkát vágjuk csíkokra, töltsük meg vele a bevágott részt. A vajból, a lisztből és a tejből készítsünk besamelt, vagyis a vajat olvasszuk fel egy lábasban, adjuk hozzá a lisztet, majd a tejet. Sózzuk, borsozzuk.

Ha elkészült a mártás, öntsük a csirkmellen kialakított résbe, majd szórjuk meg reszelt sajttal. Pakoljuk tűzálló tálba, majd tegyük a 170 fokra előmelegített sütőbe 20 percre. Érdemes villával ellenőrizni, hogy megpuhult-e a csirkemell, a panír pedig aranybarna színű legyen.

Az elkészítés minden lépését jól láthatjuk a vidóban. Köretként sült burgonyát kínálnak hozzá, de készíthetjük salátával is.

Kerülj közelebb álmaid munkájához egy álláskeresési tanácsadó tippjeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190405-kerulj-kozelebb-almaid-munkajahoz-egy-allaskeresesi-tanacsado-tippjeivel.htmlBóné Ágnes közgazdász, álláskeresési tanácsadó 2014 óta foglalkozik önéletrajzírással, elhelyezkedési tanácsadással és állásinterjúra való felkészítéssel. Az elmúlt években több száz álláskeresőnek segített megtalálni a megfelelő állást. Most neked is segít abban, hogy közelebb kerülj álmaid munkájához. CsaládOrigoHódi Pamela megmutatta, mennyire hasonlítanak a nővérévelhttp://www.life.hu/csalad/20190408-hodi-pamela-megmutatta-mennyire-hasonlitanak-noverevel.htmlMár az Ázsia Expressz forgatásán van Hódi Pamela, ám a hivatalos Facebook-oldalára most kikerült egy fotó, amelyen a testvérével látható. Nagyon hasonlítanak egymásra. CsaládOrigoAutóban éjszakáztak Ördög Nóráék – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190408-autoban-ejszakaztak-ordog-noraek.htmlÖrdög Nóra egy különleges családi fotót osztott meg a közösségi oldalán. CsaládOrigoSzörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit: nem ért haza édesanyja temetésérehttp://www.life.hu/csalad/20190408-szornyu-fajdalmarol-meselt-bango-margit-nem-ert-haza-edesanyja-temetesere.htmlA nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük Emilióék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatait, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette. Család--Tóth Veráéknál jöhet a baba: „Nincs is miért várnom a családalapítással” http://www.life.hu/csalad/20190408-toth-veraeknal-johet-a-baba.htmlNéhány hónappal ezelőtt, 3 év szingliség után újra szerelmes lett Tóth Vera. Párja Pauli Zoltán lakásétterem- és panziótulajdonos, akivel olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy a családalapítást is fontolgatják. Család--Rácsok mögött születtek – Ártatlan gyermekek, akik börtönben nevelkednekhttp://www.life.hu/csalad/20190405-racsok-mogott-szulettek-artatlan-gyermekek-akik-bortonben-nevelkednek.htmlÁrtatlannak születtek, mégis életük első évét rácsos ablakok és fegyőrök között töltik. Ők azok a gyermekek, akik édesanyjuk „jogán” börtönben nevelkednek. Ez a jelenség itthon sem ismeretlen, évente körülbelül húsz újszülött jön világra a rideg börtön falain belül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.