Tóth Veráéknál jöhet a baba: „Nincs is miért várnom a családalapítással”

baba gyerekvállalás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt, 3 év szingliség után újra szerelmes lett Tóth Vera. Párja Pauli Zoltán lakásétterem- és panziótulajdonos, akivel olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy a családalapítást is fontolgatják.

„Nem tudom, jelenleg hogy férne bele az életünkbe egy kisbaba, de tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön! Van egy rendkívül helyes szerelmem, a magánéletemben is és szakmai vonalon is jó irányba haladnak a dolgaim, nincs is miért várnom a családalapítással” – mondta a Borsnak a Fonogram-díj-átadón az énekesnő.

Tóth Vera nem vár tovább a családalapítással Forrás: Instagram/Tóth Vera Official

Diana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelthttp://www.life.hu/csalad/20190324-diana-es-karoly-valasa-nem-ugy-tortent-ahogy-a-hirekben-szerepelt.htmlA királyi család egyik életrajzírója, Ingrid Sewell azt állítja, Diana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelt. Olyannyira, hogy mindketten sírtak, amikor aláírták a válási papírokat 1996-ban: tehát sokkal érzelmesebben zajlott az egész, mint amit a külvilág felé kommunikáltak belőle. Család--Névtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigoNem vállal gyereket Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/csalad/20190317-nem-vallal-gyereket-olah-ibolya-enekesno.htmlAz énekesnőben már egy ideje megfogalmazódott, hogy nem szeretne gyereket vállalni, de először beszélt arról, mi az oka komoly döntésének. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoIlyen hatással van Ördög Nóra gyerekeire a hírnévhttp://www.life.hu/csalad/20190316-ilyen-hatassal-van-ordog-nora-gyerekeikre-a-hirnev-vallomas.htmlA TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra elmondta, időnként nagy kihívás megtalálni számára az egyensúlyt a család és a munka között, és ha az utóbbi kerül előtérbe, lelkiismeret-furdalás gyötri. Arról is beszélt, milyen hatással van Micire és Vencelre a hírnév. CsaládOrigoÚjra családja nélkül maradt Palik László: most már nem látja őket az Exatlon végéighttp://www.life.hu/csalad/20190305-ujra-csaladja-nelkul-maradt-palik-laszlo-most-mar-nem-latja-oket-az-exatlon-vegeig.htmlHat nap után újra egyedül, a családja nélkül maradt Palik László, most már nem is látja a szeretteit az Exatlon Hungary végéig. Azt vallja, ez a pár nap segített neki abban, hogy kibírja a további forgatásokat, szerettei jelenlététől feltöltődött. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.