Így kacag Szinetár Dóra kisfia – kiakadt a heti cukiságmérő

kacagás család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és családja is kihasználta a meleg tavaszi időjárást és a szabadban programoztak. A kicsi Beni szemmel láthatóan jól érezte magát, míg anyukája labdázott.

Ennél a videónál nem lesz cukibb a héten, az tuti! Szinetár Dóri kisfiának kacajától teljesen elolvadtunk. Mutatjuk is!

Így romantikázott kettesben Szinetár Dóra és a férje – fotó

Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak.
Súlya miatt szóltak be Vasvári Viviennek a követői: szerintük alultáplált a celebmamihttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sulya-miatt-szoltak-be-vasvari-viviennek-a-kovetoi-szerintuk-alultaplalt-a-celebmami.htmlVasvári Vivien alkatilag a vékony nők táborát erősíti. Követői szerint azonban ez már kóros soványság. Többen úgy vélik, betegesen néz ki a celebmami. Természetesen a válasz sem maradt el...TV + SztárokOrigoSztárszerelmek, amelyek a közösségi oldalon indultak: Palvin Barbi is így talált rá a párjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190408-sztarszerelmek-amik-a-kozossegi-oldalon-indultak-palvin-barbi-is-igy-talalt-ra-parjara.htmlHabár az internetes ismerkedést még mindig sokan elutasítják, egyre több szép szerelmi történet kezdődik a világhálón. Így ugyanis olyan emberek is egymásra találhatnak, akiknek útja a valóságban nem keresztezné a másikét. Íme, néhány sztárszerelem, amely bizonyítja, hogy a közösségi oldalakról is indulhatnak tündérmesék. TV + SztárokOrigoStohl András vezeti a TV2 új műsorát, A Bankothttp://www.life.hu/sztarok/20190408-stohl-andras-vezeti-a-tv2-uj-musorat-a-bankot.htmlA Bank című műsorral tér vissza a képernyőre Stohl András. TV + SztárokOrigoA legdrágább sztárválások: MacKenzie Bezos a világ 3. leggazdagabb nője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190408-a-legdragabb-sztarvalasok-mackenzie-bezos-a-vilag-3-leggazdagabb-noje-lett.htmlEgy házasság lezárása mindig fájdalmas, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Minél nagyobb a vagyon, annál nagyobb a tét – ezt a világsztárok és milliárdos üzletemberek tudják a legjobban. Íme, azok a válások, amelyek dúsgazdaggá tették a volt feleséget, és nagyon fájtak az exférjeknek. TV + SztárokOrigoA saját székletéről rappelő Krúbi kapta a Fonogram-díjathttp://www.life.hu/sztarok/20190408-a-sajat-szekleterol-rappelo-krubi-kapta-a-fonogramdijat.htmlNem kaptak Fonogram-díjat Majkáék. A rapper ezt nehezen viselte, Facebook-oldalán ment neki a zsűri döntésének. A díjat egyébként Krúbi kapta, aki a saját székletéről is rappel dalában. TV + Sztárok--Patológus szólalt meg Diana haláláról: a hercegné életben maradhatott volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190408-patologus-szolalt-meg-diana-halalarol-a-hercegne-eletben-maradhatott-volna.htmlDr. Richard Shepherd patológus szerint Diana hercegné túlélhette volna a végzetes balesetet egy egyszerű óvintézkedéssel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.