Gönczi Gábor két és fél éves kisfia, Áron már most tehetséges dobos

Gönczi Gábor kisfiú dobos gyerek tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor elárulta, két és fél éves kisfia tehetséges dobos.

Gönczi Gábor volt a FEM3 Café vendége, ahol elárulta, hogy kisfiát, Áront különleges tehetséggel áldotta meg a természet. Még az is lehet, hogy egyszer híres zenész lesz belőle.

Két és fél éves Áron, és itt az ideje zenekart alapítani! Ne húzzuk az időt... Az igazat megvallva, tele vagyunk hangszerrel, párom, Ildi is zenél, nagyon sokféle hangszer van otthon, nekem is van zenekarom, neki is. És Áron, mint minden mást, például a kisautót, megfogja, a furulyát, a citerát, a gitárt, a dobot... Volt egy gitáros korszaka, amikor állandóan a Highway to Hell szólt, és most egy elképesztő dobmánia látszik nála kiteljesedni. Van egy nagyon kedves ismerős házaspár, egy kiváló dobos a fiú és van egy dobüzlete. Beültette a dobok mögé Áront, aki magától elkezdett ritmust játszani” – mesélte Gönczi Gábor a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.