Heti trendjelentés – Scarlett Johansson borzalmasan nézett ki a Bosszúállók premierjén

Gigi Hadid Scarlett Johansson trendjelentés Ashley Graham vörös szőnyeg Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét az ACM díjátadó gálával indult, ahol megcsodálhattuk Nicole Kidman csodás szettjét, illetve szörnyülködhettünk Gwen Stefani plasztikázásán. Szerencsére a hét második fele is tartogatott izgalmas pillanatokat. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfiteket!
  • A Variety's Power of Women New York-i gáláján Gigi Hadid volt a kedvencünk. A modell egy Emilia Wickstead overallban jelent meg, a szín és a szabás is fantasztikusan állt neki, a hozzá választott cipő pedig a hab a tortán.
Gigi Hadid Forrás: Getty Images
  • Kevésbé szerettük testvére, Bella Hadid szettjét. A 70-es éveket idéző Rosetta Getty darab egy igazi retró életérzést közvetített a trapéz nadrággal és a zakó szabásával. A natúr sminkje viszont, ahogy Giginek is, csodás volt.
Bella Hadid Forrás: Getty Images
  • Ugyanezen a rendezvényen láthattuk Ashley Graham plus size modellt is, aki mustársárga ruhában tűnt ki a tömegből. Imádjuk Ashley stílusát, és hogy ennyire büszke az alakjára. Egyetlen kritikánk, hogy a napsárga magas sarkú kissé elütött a ruhától.
Ashley Graham Forrás: Getty Images

7 inspiráló idézet Ashley Grahamtől

Ashley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től.

  • Régen vártunk ennyire filmet, mint a Bosszúállók negyedik részét. A Végjáték londoni premierjén Scarlett Johansson nem éppen jól megválasztott ruhájával okozott feltűnést. Az aszimmetrikus fazonú blézer egyáltalán nem volt jó választás, és a színésznő sminkje sem sikerült igazán jól.
Scarlett Johansson Forrás: Getty Images
  • A Modern család sztárját, Sarah Hylandet egy jógaóra után kapták lencsevégre a lesifotósok. A bájos színésznő a sportos szettjét izgalmas kiegészítőkkel dobta fel az edzést követően, így Los Angeles utcáin is hordható, laza outfitet kapott.
Sarah Hyland Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.