Ezzel a trükkel könnyedén felhajtható a farmer – videó

trükk felhajtás farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerű trükk, hogy a felhajtott farmer úgy is maradjon: csak két hajgumi kell hozzá. 

A farmerek felhajtása ismét divatba jött, ám amilyen egyszerűen hangzik, olyan nehéz megvalósítani úgy, hogy ne kelljen egész nap igazgatni. Szerencsére azonban erre is van megoldás: csupán hajgumi kell ahhoz, hogy tökéletes legyen a megjelenésünk. Az egyszerű trükköt a 5-Minute Crafts osztotta meg Facebook-oldalán, és máris nagy sikere van, nem véletlenül.

Csipkebogyó: igazi csodaszer a bőrnekhttp://www.life.hu/trend/20190415-csipkebogyo-igazi-csodaszer-a-bornek.htmlA rosa canina, magyarul csipkebogyó vagy vadrózsa fantasztikus gyógynövény, fontos része a házipatikának. Különösen a téli időszakban fogyasztjuk előszeretettel magas C-vitamin-tartalma, immunerősítő hatása miatt. Talán azt már kevesebben tudják, hogy a szépségápolásban is hatékony, a bőröregedésnek, de a tinikori bőrhibáknak is kiváló ellenszere. Íme, az 5 + 1 kedvenc csipkebogyós kozmetikumunk! TrendOrigoMihalik Enikőt egy szál törölközőben fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20190415-mihalik-enikot-egy-szal-torolkozoben-fotoztak.htmlEgy szál törölközőben mutatta meg magát a közösségi oldalán Mihalik Enikő. Trend--Egyforma ruhába bújt 93 éves nagymamájával Dukai Regina – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190415-egyforma-ruhaba-bujt-93-eves-mamajaval-dukai-regina.htmlDukai Regina egy közös fotót töltött fel a közösségi oldalára 93 éves nagymamájával. Trend--Apró fürdőruhában villantotta meg kerek fenekét Helena Christensenhttp://www.life.hu/trend/20190415-apro-furdoruhaban-villantotta-meg-kerek-feneket-helena-christensen.htmlAz 50 esztendős Helena Christensen fürdőruhában mutatta meg formás fenekét. Trend--Modellversenyt nyert Dubajban a 15 éves Budai Luca http://www.life.hu/trend/20190415-modellversenyt-nyert-dubajban-a-15-eves-budai-luca.htmlMagyar gyerekek jeleskedtek a Dubajban megrendezett tavaszi International Kids Fashion Weeken. A nemzetközi versenyen a 15 éves Budai Luca tini kategóriában első helyezést ért el, így ő képviselheti hazánkat Londonban. TrendOrigoEzért hord a méreténél nagyobb cipőt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20190413-ezert-hord-a-meretenel-nagyobb-cipot-katalin-hercegne.htmlRengeteg nyilvános megjelenésen kell részt vennie Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. A leendő királyné pedig egy remek trükköt alkalmaz annak érdekében, hogy ne fájjon a lába. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.