Születés VV Zsolt ValóVilág 9 apaság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dorkával való szerelmével írta be magát a ValóVilágok történetébe VV Zsolt. A férfi nem a médiában helyezkedett el, de VV Aurelióval továbbra is barátok. Az egykori játékosnak most gyermeke született. 

Heves románc bontakozott ki a ValóVilág 6. szériájában VV Zsolt és VV Dorka között. A férfi mondhatni ezzel írta be magát a ValóVilágok történetébe. Bár nem a médiában helyezkedett el, VV Aurelióval való barátsága megmaradt.

Aurelio pedig a minap kiposztolta, hogy tejfakasztó bulin vett részt, ugyanis az egykori VV Zsoltnak megszületett a gyermeke. A piciről készült képeket a boldog édesapa Instagram-oldalán nézheted meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tejfakasztó. Kelemen Kornèl megérkezett.❤️ @kelemen.zsolt

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

A húsvéti ünnepből kilépve rálépünk az elmagányosodás útjárahttp://www.life.hu/csalad/20190413-a-husveti-unnepbol-kilepve-ralepunk-az-elmaganyosodas-utjara.htmlAz ünnepek és a jeles napok ősidők óta elválaszthatatlan részei az emberek életének. A kereszténység felvételével az egykori természeti rituálékat vallásos népszokások váltották fel. Az ünnepek manapság is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek közül egy azonban kilóg a sorból. A jeles napok mostohagyereke a húsvét, amelyet a nők egy jelentős része legszívesebben kiiktatna a naptárból. De mi a baj a kereszténység legnagyobb ünnepével? Család--Szepesi Nikolett gyermeket vár: a 8. hónapban vanhttp://www.life.hu/csalad/20190416-szepesi-nikolett-gyermeket-var-a-8-honapban-van.htmlNem tudta tovább titkolni Szepesi Niki, hogy várandós, ami nem is csoda, hiszen lassan a 8. hónapban lesz. CsaládOrigoLukács László családot alapítana fiatal feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20190416-lukacs-laszlo-csaladot-alapitana-fiatal-felesegevel.htmlElvette 26 évvel fiatalabb kedvesét Lukács László, a Tankcsapda frontembere. Most úgy érzi, talán megérett az idő a családalapításra. CsaládOrigoÍgy változtatta meg az anyaság VV Kingáthttp://www.life.hu/csalad/20190416-igy-valtoztatta-meg-az-anyasag-vv-kingat.htmlAmióta anya lett, teljesen megváltozott VV Kinga élete. Család--Színpompás húsvéti tortarecept – Használd fel a csokoládétojásokathttp://www.life.hu/csalad/20190409-szinpompas-husveti-torta-recept-hasznald-fel-a-csokoladetojasokat.htmlA húsvét nem múlhat el kalács nélkül, de idén ne csak azt add a vendégeidnek, családodnak, amit várnak. Lepd meg őket egy igazi különlegességgel, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt értékelni fognak. CsaládOrigoBerki Krisztián és felesége, Mazsi őszre tervezik a családalapításthttp://www.life.hu/csalad/20190413-berki-krisztian-es-felesege-mazsi-oszre-tervezik-a-csaladalapitast.htmlMár nem várnak sokáig a babavállalással Berki Krisztiánék. A tévés elmondta, mikor alapítanak családot Mazsival. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.