Szakított a ValóVilág szerelmespárja

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 VV Zsolt farsang VV Dorka ValóVilág 6 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi könnycsatorna-nyitogató drámának lehettünk tanúi a ValóVilág 6 kedd esti összefoglalójában. Egyelőre el sem tudjuk képzelni, mi lesz velünk Dorka és Zsolt szerelme nélkül. Kínzó kérdés: vajon kik fogják ezentúl tusfürdős vízzel köpködni egymást a zuhany alatt? Lelkünk romantikaéhségét mi csillapítja ezentúl? 

Rosszul sült el a Villa-farsang, véget ért egy románc. Nem tudni, az alkohol volt-e túl sok vagy szerkesztői "parancsba" kapta Dorka, hogy pörgesse fel kicsit - a húszéves házasok unalmát is megszégyenítő - kapcsolatát Zsolttal, de tény, hogy sikerült feszkót generálnia, talán még túl is lőtt a célon.

Forrás: RTL 2

A szöszi lány egy überromantikus Pitbull-nóta hallatán omlott össze, mondván, expasijával ez volt a közös daluk, és olyannyira vigasztalhatatlan volt, hogy még kispesti kedvese "hé, mi van"- stílusú közeledése sem billentette helyre piciny lelkét. Később persze Dorka visszakozott, bár a szöveget, amit mentegetőzésként nyomott, egyetlen egy szerelmes szív sem hallgatná szívesen. "Nem tudom megmondani, miért szeretem, másképp szeretem mint téged, de általa lettem olyan, amilyen vagyok" - fejtegette, Zsolt, a büszke macsó persze hajthatatlan volt.

(Snitt)

Zsolt - hogy minden néző megértse, hogy akkor most mi van - Aureliónak lelkizett egy sort a nyugiban, hogy jaj, mi lesz, pedig már a kinti életet tervezte az idilli Kispesten bombatestű választottjával. Megszakad a szívünk. Dorka eközben elrángatta ágyát Zsolt fekhelye mellől, minket elhagyott a remény, már csak egy békülős szexben bízhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.