Lesifotósok lefotózták Julia Stiles színésznőt a kisfiával

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt -
kisfiú Julia Stiles lesifotó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesifotósok séta közben lefotózták Julia Stilest és másfél éves kisfiát.

A 10 dolog, amit utálok benned című film sztárja, Julia Stiles 2017 őszén adott életet gyermekének, Strummernek. Eddig még nem láthattunk fotót a kicsiről, most viszont New Yorkban a lesifotósoknak sikerült anyát és fiát elcsípniük séta közben.

A kisfiú nagyon cuki, mutatjuk!

Julia Stiles és tündéri kisfia Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
A húsvéti ünnepből kilépve rálépünk az elmagányosodás útjárahttp://www.life.hu/csalad/20190413-a-husveti-unnepbol-kilepve-ralepunk-az-elmaganyosodas-utjara.htmlAz ünnepek és a jeles napok ősidők óta elválaszthatatlan részei az emberek életének. A kereszténység felvételével az egykori természeti rituálékat vallásos népszokások váltották fel. Az ünnepek manapság is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek közül egy azonban kilóg a sorból. A jeles napok mostohagyereke a húsvét, amelyet a nők egy jelentős része legszívesebben kiiktatna a naptárból. De mi a baj a kereszténység legnagyobb ünnepével? Család--Gólyahír: megszületett VV Zsolt gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190416-golyahir-megszuletett-vv-zsolt-gyermeke.htmlVV Dorkával való szerelmével írta be magát a ValóVilágok történetébe VV Zsolt. A férfi nem a médiában helyezkedett el, de VV Aurelióval továbbra is barátok. Az egykori játékosnak most gyermeke született. Család--Szepesi Nikolett gyermeket vár: a 8. hónapban vanhttp://www.life.hu/csalad/20190416-szepesi-nikolett-gyermeket-var-a-8-honapban-van.htmlNem tudta tovább titkolni Szepesi Niki, hogy várandós, ami nem is csoda, hiszen lassan a 8. hónapban lesz. CsaládOrigoLukács László családot alapítana fiatal feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20190416-lukacs-laszlo-csaladot-alapitana-fiatal-felesegevel.htmlElvette 26 évvel fiatalabb kedvesét Lukács László, a Tankcsapda frontembere. Most úgy érzi, talán megérett az idő a családalapításra. CsaládOrigoBerki Krisztián és felesége, Mazsi őszre tervezik a családalapításthttp://www.life.hu/csalad/20190413-berki-krisztian-es-felesege-mazsi-oszre-tervezik-a-csaladalapitast.htmlMár nem várnak sokáig a babavállalással Berki Krisztiánék. A tévés elmondta, mikor alapítanak családot Mazsival. Család--Angelina Jolie békülne, nem akar elválni Brad Pitt-tőlhttp://www.life.hu/csalad/20190413-angelina-jolie-bekulne-nem-akar-elvalni-ferjetol.htmlHosszú ideje húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válópere. Úgy tűnik, most kiderült, hogy miért. Egy bennfentes szerint a színésznő nem tud továbblépni, békülni akar a férjével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.