Sírni kezdett az autóban Csobot Adél a kisfia, Nátán egy mondata miatt. A bölcsis csöppség kimondta, ami a legtöbb anyának a rémálma. 

Csobot Adél vitte bölcsődébe a kisfiukat, Nátánt a minap. Ezt a feladatot általában az édesapa, Istenes Bence látja el, a változást pedig Nátán igencsak rosszul viselte. Mostanában ugyanis azt a korszakát éli, amikor az apjához ragaszkodik jobban. 

A reggel viszontagságairól Csobot Adél a Család.hu-n számolt be. "Szépen, halkan próbálom elmagyarázni neki, hogy ne szomorkodjon, nyugodjon meg, legközelebb majd az apukája fogja elvinni, de most ez így alakult. Visszafordulni már nem tudunk, hiszen már most késésben vagyunk. Különben is meg kell értenie, hogy nem lehet mindig minden úgy, ahogyan azt ő szeretné. 15 perce vagyunk úton, és ő megállás nélkül zokog, majd egyszercsak azt kiabálja hátulról, ami szerintem minden anyukát brutálisan szíven üt: „Anya, én téged nem szeretlek, és komolyan apával akarok bölcsibe menni!" – írta Csobot Adél a blogjában. 

Csobot Adélnak azt mondta a kisfia, hogy nem szeretiForrás: Youtube/Istenes Bence

Hirtelen semmit nem tudott mondani, annyira mellbe vágta Nátán mondata. "Csak hallgattam nagyon hosszúnak tűnő percekig, majd sírtam én is vele együtt. Az én édes kisfiam, aki májusban lesz még csak 3 éves, életében először a fejemhez vágta, hogy nem szeret. Ez most komoly? Tényleg nem szeret? Ez csak nekem ennyire hihetetlen? Normális ez ebben a korban? Rengeteg kérdésem lenne még... De közben megérkezünk, kiszállunk a kocsiból ebben a „csodás" hangulatban, mindketten kisírt szemmel" – folytatta Adél. 

Nátánért már Istenes Bence ment a bölcsődébe, és javaslatára a kisfiú egy csokor virággal kért bocsánatot az édesanyjától.