Csobot Adél teljesen kiborult gyermeke egyik mondata miatt

anyaság Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence család gyermek sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírni kezdett az autóban Csobot Adél a kisfia, Nátán egy mondata miatt. A bölcsis csöppség kimondta, ami a legtöbb anyának a rémálma. 

Csobot Adél vitte bölcsődébe a kisfiukat, Nátánt a minap. Ezt a feladatot általában az édesapa, Istenes Bence látja el, a változást pedig Nátán igencsak rosszul viselte. Mostanában ugyanis azt a korszakát éli, amikor az apjához ragaszkodik jobban.

A reggel viszontagságairól Csobot Adél a Család.hu-n számolt be. "Szépen, halkan próbálom elmagyarázni neki, hogy ne szomorkodjon, nyugodjon meg, legközelebb majd az apukája fogja elvinni, de most ez így alakult. Visszafordulni már nem tudunk, hiszen már most késésben vagyunk. Különben is meg kell értenie, hogy nem lehet mindig minden úgy, ahogyan azt ő szeretné. 15 perce vagyunk úton, és ő megállás nélkül zokog, majd egyszercsak azt kiabálja hátulról, ami szerintem minden anyukát brutálisan szíven üt: „Anya, én téged nem szeretlek, és komolyan apával akarok bölcsibe menni!" – írta Csobot Adél a blogjában.

Csobot Adélnak azt mondta a kisfia, hogy nem szereti Forrás: Youtube/Istenes Bence

Hirtelen semmit nem tudott mondani, annyira mellbe vágta Nátán mondata. "Csak hallgattam nagyon hosszúnak tűnő percekig, majd sírtam én is vele együtt. Az én édes kisfiam, aki májusban lesz még csak 3 éves, életében először a fejemhez vágta, hogy nem szeret. Ez most komoly? Tényleg nem szeret? Ez csak nekem ennyire hihetetlen? Normális ez ebben a korban? Rengeteg kérdésem lenne még... De közben megérkezünk, kiszállunk a kocsiból ebben a „csodás" hangulatban, mindketten kisírt szemmel" – folytatta Adél.

Nátánért már Istenes Bence ment a bölcsődébe, és javaslatára a kisfiú egy csokor virággal kért bocsánatot az édesanyjától.

Sztárok, akik nem akarnak hamis képet festeni az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20190414-sztarok-szinesznok-aki-nem-akarnak-hamis-kepet-festeni-az-anyasagrol.htmlEgyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek. CsaládOrigoCurtis kedvese, Krisztike sokkal nyugodtabb, amióta várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190417-curtis-kedvese-krisztike-sokkal-nyugodtam-miota-varandos.htmlHamarosan megszületik Curtis és kedvese, Krisztike első gyermeke. A leendő édesanya a közösségi oldalán válaszolta meg követői kérdését a teste változásaival kapcsolatban. Mint kiderült: pozitív irányban változtatta meg az áldott állapot. CsaládOrigoHorváth Éva abbahagyná kisfia, Kristóf szoptatásáthttp://www.life.hu/csalad/20190417-horvath-eva-abbahagyna-kisfia-kristof-szoptatasat.htmlHorváth Éva kisfia, Kristóf lassan kétéves lesz, de az édesanyja még mindig szoptatja. CsaládOrigoKülönleges nevet kapott Lilu kisfia: ezt jelenti a Félixhttp://www.life.hu/csalad/20190417-kulonleges-nevet-kapott-lilu-kisfia-ezt-jelenti-a-felix.htmlAz egész család nagyon várta már a csöppség érkezését, aki nem is húzta az időt: a kiírt időpont előtt érkezett, és nagyon különleges nevet kapott. Család--Gömöri András Máté szeretne gyermeket Polyák Lillától, de a házasságuk ennél is fontosabbhttp://www.life.hu/csalad/20190417-gomori-andras-mate-szeretne-gyermeket-polyak-lillatol-de-a-hazassaguk-ennel-is-fontosabb.htmlA szerelmük és házasságuk erős alapokra épült, amely mindent kibír. Gömöri András Máté és Polyák Lilla életéből már csak a közös gyermek hiányzik, de a kapcsolatuk még ennél is fontosabb. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi sírva mesélt arról, hogy kislányuk, Szofi óvodába fog járnihttp://www.life.hu/csalad/20190417-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-sirva-meselt-arrol-hogy-kislanyuk-szofi-ovodaba-fog-jarni.htmlCaramel és felesége, Szilágyi Szilvi nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis tavaly a kislányuknál, Szofinál leukémiát állapítottak meg az orvosok. A kicsi már jól van, anyukája pedig zokogva mesélte el, hogy egy év folyamatos együttlét után el kell engednie legféltettebb kincsét: Szofi oviba megy. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.