Hamarosan megszületik Curtis és kedvese, Krisztike első gyermeke. A leendő édesanya a közösségi oldalán válaszolta meg követői kérdését a teste változásaival kapcsolatban. Mint kiderült: pozitív irányban változtatta meg az áldott állapot. 

Követői kérdéseire és leveleire válaszolt Curtis kedvese, Krisztike az Instagram-oldalán. Egy hosszú bejegyzésben leírta, hogyan változtatta meg őt a terhesség, de a várandósság alatti hízásról is kifejtette a véleményét. 

"Be kell vallanom, hogy elég kemény stílusom tud lenni néha, és elviselhetetlennek sem megeröltető lennem. Ezáltal régebben azt gondoltam, hogyha egyszer terhes leszek, jobb, ha mindenki menekül. És nagyon érdekes, hogy ez egyáltalán nincs így. Abszolút nincsenek orbitális hangulatingadozásaim, vagy kitöréseim mint, amit sokszor hallok. Sokak örömére. Sőt, sokkal türelmesebbnek érzem magam" - írta bejegyzésében Krisztike. 

Úgy tűnik, követői a súlygyarapodásról is kérdezték: "Mennyire zavar? Semennyire! Eddig is imádtam enni, persze azért oda figyeltem, amennyire tudtam, hogy jó ételeket egyek, és lehetőleg hízlalni se hízlaljanak.. de most egy percig sem fordul meg a fejemben az, hogy ne egyem meg, amit megkívánok! Bármi is legyen az, és bármikor" – írta Krisztike. Hozzátette: figyel a megfelelő vitaminbevitelre, de a zsíros kenyér is belefér az étkezésbe. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Számtalan üzenetet kapok tőletek Amit hálásan köszönök, nagyon jól esik ❣️Rengeteg dícséretet, és megannyi kérdést kismamáktól...megpróbálok mindig mindenkinek válaszolni, de egyszerűen képtelenség ‍♀️ Nagyon sokan kértétek hogy csinàljak Liveot, vagy mondjam el egy videó keretein belül a tapasztalataimat, hogy hogy vagyok, miket szereztünk be eddig, mit hol vásárolok stb... Őszintén szólva, nem érzem hogy egyenlőre a 6hónap alatt olyan hasznos tapasztalataim lennének,amiről hosszasan mesélni tudnék... Be kell vallanom, hogy elég kemény stílusom tud lenni néha, és elviselhetetlennek sem megerőltető lennem ezáltal régebben azt gondoltam, hogyha egyszer terhes leszek, jobb ha mindenki menekül. és nagyon érdekes,hogy ez egyáltalán nincs így. Abszolút nincsenek orbitális hangulatingadozásaim, vagy kitöréseim mint amit sokszor hallok ‍♀️-sokak örömére - Sőt, sokkal türelmesebbnek érzem magam, és amikor azt mondják hogy ez a 9hónap mindenre felkészít, ez így igaz! Semmi nem változott, ugyan olyan energikus vagyok, pörgök ezerrel -nyilván vannak hullámok néha, de akkor vízszintbe helyezem magam, és egy óra múlva újra kezdődhet minden előröl- Vásárolni egyenlőre nem nagyon vásároltunk nagyobb dolgokat, a ruhákon kívül.. jövő hónapban tervezzük a bevásárlást és a szoba alakítást is, de úgyis mindent mutatok majd Viszont a legtöbb üzenetben a testem változásaival kapcsolatos kérdések voltak -hogy viselem? -mennyire zavar a plusz súly?.... Mennyire zavar? Semennyire... !!! eddig is imádtam enni, persze azért oda figyeltem amennyire tudtam hogy jó ételeket egyek, és lehetőleg hízlalni se hízlaljanak.. de most egy percig sem fordul meg a fejemben az, hogy ne egyem meg amit megkívánok! Bármi is legyen az, és bármikor! Ez most nem erről szól... rengeteg gyümölcsöt, friss zöldséget és a @sante_tudatosan_termeszetes Hidegen préselt juiceait iszom folyamatosan,a kellő vitamin bevitel miatt. De van hogy a “legundorítóbb, leggusztustalanabb” mű szar kajákat kívánom, este 11kor zsíros kenyeret- hagymával, vagy egy óóriási csokis-vaníliás-mézes-mázas agyon cukrozott gely undorítóó fánkot folytatás kommentben➡️

Krisztike.09.26. (@krisztike.09.26) által megosztott bejegyzés,