Zsidró Tamás Dobó Kata Amerikai Egyesült Államok Los Angeles fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata egy medencés fotóval intett búcsút Los Angelesnek.

Dobó Kata a párjával, Zsidró Tamással az elmúlt két hetet Amerikában töltötte. Az útról több fotót is posztoltak, láthatóan remekül érezték magukat a kiruccanás alatt. Most viszont eljött a búcsú ideje, a szép színésznő pedig egy forró képpel vett búcsút a kontinenstől: a medence mellett, fürdőruhában élvezte az ottani napsütést.

Megszólalt a riporter, aki elsők között léphetett be a leégett Notre-Dame-bahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190416-megszolalt-a-riporter-aki-elsok-kozott-lephetett-be-a-leegett-notre-dameba.htmlA Daily Mail riportere az elsők között léphetett be a leégett Notre-Dame-ba. Elmondta, mit látott. Utazás--Az életét kockáztatta egy jó fotóért egy utazó blogger párhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190412-az-eletet-kockaztatta-egy-jo-fotoert-egy-utazo-blogger-par.htmlKiakasztotta a rajongóit Kelly és Kody, a népszerű utazó blogger pár. UtazásOrigoJézus arca tűnt fel egy sziklán Virginiában – Videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190412-jezus-arca-tunt-fel-egy-sziklan-virginiaban.htmlJézus arcát vélte felfedezni egy sziklán egy kiránduló Virginiában. UtazásOrigoAuschwitzból akart síneket lopni egy férfi: 10 év börtönt is kaphathttp://www.life.hu/lifeutazas/20190402-auschwitzbol-akart-sineket-lopni-egy-ferfi-10-ev-bortont-kaphat.htmlA vonatsín egy darabját szerette volna hazavinni magával Auschwitzból egy amerikai férfi. Tettéért akár 10 év börtönre is ítélhetik. UtazásOrigoNyári Dia és szerelme kettesben utaztak el, kisfiuk nélkülhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190330-nyari-dia-es-szerelme-kettesben-utaztak-el-kisfiuk-nelkul.htmlNyári Dia és szerelme kisfiuk nélkül utaztak el, a színésznő szerint minden szülőnek járna egy kis kettesben töltött idő. UtazásFotó: Hirling Bálint - OrigoLabancz Lilla fenékvillantós fotóval születésnapozikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-labancz-lilla-fenekvillantos-fotoval-szuletesnapozik.htmlNem akárhogy ünnepli a születésnapját Labancz Lilla. A Maldív-szigetekről posztolt egy pikáns fotót. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.