Így éli meg a háromgyerekes életet Görög Zita: "Néha úgy érzem, szétszakadok"

Forrás: Polyak Attila -
Görög Zita család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita élete boldogabb mint valaha: megtalálta élete szerelmét, és egy újabb csöppséggel bővült a családjuk. Timó érkezése óta teljes az élete a műsorvezetőnek, ám saját bevallása szerint néha azért nehéz.
Görög Zita Story Gála 2019 Forrás: Polyak Attila

"Bevallom, néha úgy érzem, szétszakadok, de olyankor Zsolti szólni szokott, hogy menjek el picit otthonról, töltődjek fel. Mindig jó babázni, nagyon élvezem, de most kicsit más, mint amikor fiatalabb voltam. Huszonévesen nem tudtam ennyire átadni magam az anyaságnak. Folyamatosan dolgoztam a gyerekek mellett, amit most leredukáltam" – mesélte a Best magazinnak Görög Zita.

David Beckham megmutatta feleségét smink nélkül, közvetlenül ébredés után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-david-beckham-megmutatta-feleseget-smink-nelkul-kozvetlenul-ebredes-utan-foto.htmlDavid Beckham megmutatta feleségét, Victoriát, hogy fest smink nélkül, közvetlenül évredés után. Vajon mit szólt ehhez a sztármami?TV + Sztárok--Kourtney Kardashian nagyon merész ruhát választott a szülinapi bulijára: se bugyi, se melltartóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-kourtney-kardashian-nagyon-meresz-ruhat-valasztott-a-szulinapi-bulijara-se-bugyi-se-melltarto.htmlKourtney Kardashian hatalmas szülinapi bulit csapott, ahol természetesen Hollywood szín-java is megmutatta magát. Az est legfeltűnőbb tagja mégis maga a szülinapos volt csupán, aki olyan ruhát választott az alkalomra, amit csak kevesen mernek.TV + Sztárok--Sophie Turner megküzdött a depresszióval és az öngyilkos gondolatokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-sophie-turner-megkuzdott-a-depresszioval-es-az-ongyilkos-gondolatokkal.htmlA depresszióval és az öngyilkos gondolatokkal is megküzdött a Trónok harca színésznője, Sophie Turner. A Sansa Starkot alakító színésznő elmondta, mi segített neki abban, hogy szeretni tudja magát. TV + Sztárok--Kozsó minden évben elzarándokolt a Notre-Dame-hozhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kozso-minden-evben-elzarandokolt-a-leegett-notredamehoz.htmlKozsó imádja Párizst. A zenész szinte minden évben elzarándokolt egyik kedvenc városába, az utazások központjában pedig sokszor a Notre-Dame állt. Élő adásban elmesélte, mennyire megrázta a tűz híre. TV + SztárokOrigoZárkózottan élt utolsó éveiben Bács Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190418-zarkozottan-elt-utolso-eveiben-bacs-ferenc.htmlUtolsó éveiben visszavonultan élt fiatal feleségével Bács Ferenc. TV + Sztárok--Tatár Csilla megmutatta, hogy nézett ki hosszú hajjal, gimnazista tablóképén – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-tatar-csilla-megmutatta-hogy-nezett-ki-hosszu-hajjal-gimnazista-tablokepen-foto.htmlTatár Csilla védjegyévé vált a rövid szőke haj. Ám nem volt ez mindig így: hosszú szőke fürtjei voltak fiatalabb korában. Meg is mutatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.