Néhány héttel ezelőtt Hódi Pamela a közösségi oldalán mondta el, az utóbbi időben miért nem mutatja meg Berki Krisztiánnal közös lányát, Natasát a közösségi oldalon. A rajongók szerint Berki Krisztián nem tartja tiszteletben a kérését, továbbra is posztol a lányukról. 

Jelenleg az Ázsia Expressz című műsor forgatásán van Hódi Pamela. Amíg haza nem tér, főként az édesapa, Berki Krisztián és párja, Mazsi vigyáznak a kislányra. Az indulás előtt Pamela a közösségi oldalán kifejtette, hogy miért nem posztol Natiról az utóbbi időben. 

"Ugyan a médiában nőtt fel, de mára "nagylány" lett. Hamarosan iskolába megy, írni olvasni fog tudni, és nem szerettem volna támadásoknak kitenni (tudom, hogy a múlt támadható, de a jelenen és a jövőn még tudunk változtatni.) Pár hónap próbálkozás után meghiúsult a tervem, mivel nem mindenben értettünk egyet az édesapjával, így amit megszerettem volna valósítani az értelmét vesztette, hiszen egy gombnyomás és máris információt és képet láthattok a kislányomról!" – írta az Instagramon Hódi Pamela. 

Hódi Pamela nem akarja, hogy Nati szerepeljen a közösségi médiábanForrás: Instagram/Hódi Pamela

Azt is elárulta, hogy Nati abban a korban van, amikor nem igazán szereti, ha fotózzák. Megmondja, ha valamelyik kép nem tetszik neki. "Én is ugyanolyan anyuka vagyok, mint a legtöbb, és szivem szerint minden nap tennék ki képet a kislányomról, mert annyira szeretem és büszke vagyok rá, de nem érzem, hogy ennek jó vége lenne" – írta Pamela. A rajongók hiányolták a képeket, így azt ígérte, hogy bár ritkán, de mutat képet a kislányról kommentelési lehetőség nélkül. 

A Ripost kiszúrta, hogy a kommentelők Pamela haragjától féltik Berkit, ugyanis amióta a modell elhagyta az országot, rendszeresen osztanak meg közös képet a kislánnyal.