Csobot Adél őszintén vallott egy fájdalmas, neház pillanatáról: kisfia nem örült, hogy édesapja helyett ő viszi a bölcsődébe. 

Csobot Adél nagyobbik gyermeke, Nátán zokon vette, hogy Bence helyett Adél viszi bölcsődébe. Most épp az apás korszakát éli, ezért nagyon rosszul érintette, hogy egy reggelt nélküle kell elindítania.

Csobot Adél nehéz reggeléről vallottForrás: Facebook/Csobot Adél

„Szóval, nagy levegő... Kedves anyukák! Kezeket fel! Ki az, akinek a gyereke ordította már azt zokogva, igazi mélyről jövő dühből, hogy: »Anya, én téged nem szeretlek!!«?? Jelentem: a kezem a magasban. Az én alig 3 éves fiam megtette. S ha nem lett volna elég, hogy ő a 23 perces út alatt egyébként végig zokogott, ahogy ezt a mondatot elordította: zokogtam én is. Így már ketten zokogtunk a kocsiban, úton a bölcsi felé” – kezdte beszámolóját a Család.hu-n Adél. Persze sejtette, hogy sírás lesz a vége annak, hogy Bence elfoglaltsága miatt kivételesen nem tud részt venni a reggeli utaztatásban, de erre azért nem számított. „Na, erre viszont nem számítottam. Hirtelen semmit, de tényleg semmit nem tudtam mondani, csak hallgattam nagyon hosszúnak tűnő percekig, majd sírtam én is vele együtt. Az én édes kisfiam, aki májusban lesz még csak 3 éves, életében először a fejemhez vágta, hogy nem szeret. Ez most komoly? Tényleg nem szeret? Ez csak nekem ennyire hihetetlen? Normális ez ebben a korban? Rengeteg kérdésem lenne még... De közben megérkezünk, kiszállunk a kocsiból ebben a 'csodás' hangulatban, mindketten kisírt szemmel. Besétálunk a bölcsibe, ahol a fiam tovább folytatja a műsorát, engem pedig a bölcsis néni vigasztal (hú, micsoda reggel...). Úton hazafelé még mindig nem térek magamhoz: hogy jutottunk idáig? Tisztában vagyok vele, hogy hiperérzékeny vagyok, de ez azért tényleg rosszul érintett. Gondolom, az már egyértelmű, hogy délután Bence ment érte. S mikor hazaértek, Nátán egy csokor csodaszép tulipánnal (apa tanácsát megfogadva) bocsánatot kért a csúnya viselkedéséért és halkan azt is hozzátette, hogy szeret... És én tudom, hogy ez így van, és így volt reggel is” – zárta a történetet Adél.