Együtt örülnek a várandós Tóth Gabival a követői

Tóth Gabi várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, babát vár Tóth Gabi. Az énekesnő hosszú posztban újságolta el örömét, amit a követői nem is hagytak szó nélkül. 

Pár óra alatt közel 3000 komment érkezett Gabi fotójához, és majdnem 28 ezren lájkolták a bejelentést.

A hozzászólásokat az énekesnő oldalán olvashatod.

Kisbabát vár Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190428-kisbabat-var-toth-gabi-krausz-gabor.htmlHatalmas örömhírt osztott meg követőivel Tóth Gabi: az énekesnő várandós. CsaládOrigoÍgy mosolyog anyukájára Kiss Ramóna fia, Noéhttp://www.life.hu/csalad/20190419-igy-mosolyog-anyukajara-kiss-ramona-fia-noe.htmlJanuár 20-án született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé, akiről a boldog anyuka, aki nemrégiben a Life.hu riporterének is mesélt, egyre több képet posztol. Család--Névtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÉdesapja haláláról beszélt ByeAlexhttp://www.life.hu/csalad/20190317-edesapja-halalarol-beszelt-byealex-eloado.htmlNégy évvel ezelőtt veszítette el édesapját ByeAlex. A zenész most elmondta, mit érzett akkor: úgy véli, bár jó viszonyban voltak, lelkileg annyira más síkon mozogtak, hogy talán ezért nem élte meg fájó tragédiaként a halálát. CsaládOrigoÚjra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.