Charlize Theron 7 éves gyermeke transznemű

anyaság transzneműek család Charlize Theron gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két örökbe fogadott gyermeket nevel Charlize Theron. Többen látták, hogy a 7 éves Jackson lányruhákban járkál az édesanya mellett. Erre most magyarázatot adott a színésznő.

Charlize Theron színésznő két örökbe fogadott gyermeket nevel. A lesifotósok már többször kiszúrták, hogy a 7 éves Jacksont lányoknak való ruhákba öltöztetik, ugyanúgy, mint a húgát.

Charlize a Daily Mailnek most elmondta, hogy gyermeke transznemű. "Igen, én is azt hittem, hogy fiú. Egészen addig, amíg 3 éves korában rám nem nézett, és azt nem mondta: Én nem vagyok fiú" – mesélte a színésznő, aki elfogadta gyermeke döntését.

Charlize Theron színésznő transznemű fiával, Jacksonnal Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Belfa / Mega

"Szóval most van két gyönyörű lányom – folytatta az édesanya. – Szülőként az a dolgom, hogy ünnepeljem őket, szeressem őket, és gondoskodjam róla, hogy mindenük meglegyen ahhoz, hogy azok legyenek, amik lenni szeretnének" – mondta Charlize Theron.

Majdnem 10 éves koráig szoptatta lányát Sharon Spinkhttp://www.life.hu/csalad/20190424-majdnem-10-eves-koraig-szoptatta-lanyat-sharon-spink.htmlAzzal robbant be a nemzetközi bulvársajtóba Sharon Spink, hogy 9 éves koráig szoptatta a lányát. Most újra a nyilvánosság elé állt azzal, hogy gyermeke önként lemondott az anyatejről. Család--Emilio és Jellinek Tina családja egy kisfiúval bővülthttp://www.life.hu/csalad/20190426-emilio-es-jellinek-tina-csaladja-egy-kisfiuval-bovult.htmlÖrömteli pillanatokat élhetett át Jellinek Tina. Bangó Margit unokájának unokatestvére ugyanis egy kisfiúnak adott életet. Tina azt mondta, ő is elgondolkodott rajta, hogy vállaljanak még egy gyermeket Emilióval. CsaládOrigoVilmos herceg aggódott, hogy Meghan hercegné nincs jó hatással az öccsérehttp://www.life.hu/csalad/20190426-vilmos-herceg-aggodott-hogy-meghan-hercegne-nincs-jo-hatassal-occsere.htmlAz utóbbi hónapokban arról szóltak a hírek, hogy Vilmos és Harry herceg kapcsolata már nem olyan felhőtlen, mint gyerekkorukban volt. Katie Nicholl egy könyvet írt Harryről és Meghan hercegnéről, ennek kapcsán most lerántotta a leplet a testvéri kapcsolatról is. Család--Sara Hinesley kézfejek nélkül nyert meg egy szépírásversenythttp://www.life.hu/csalad/20190424-sara-hinesley-kezfejek-nelkul-nyert-meg-egy-szepirasversenyt.htmlSaját bevallása szerint mindig új kihívásokat állít maga elé a 10 éves Sara Hinesley. Most egy szépírásversenyt nyert meg, pedig kézfejek nélkül született. Család--Hódi Pamela nem akarja, Berki Krisztián mégis posztol a gyermekükrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190423-hodi-pamela-nem-akarja-berki-kirsztian-megis-posztol-gyermekukrol.htmlNéhány héttel ezelőtt Hódi Pamela a közösségi oldalán mondta el, az utóbbi időben miért nem mutatja meg Berki Krisztiánnal közös lányát, Natasát a közösségi oldalon. A rajongók szerint Berki Krisztián nem tartja tiszteletben a kérését, továbbra is posztol a lányukról. CsaládOrigoKöllő Babett elmondta: nincs kizárva, hogy újra édesanya legyenhttp://www.life.hu/csalad/20190417-kollo-babett-elmondta-nincs-kizarva-hogy-ujra-edesanya-legyen.htmlImádja a kislányát, Millát Köllő Babett, akit sokan a Feleségek luxuskivitelben című műsorral azonosítanak. Babett most elárulta, hogy kislánya többször emlegette, hogy kistestvért szeretne, és ő sem zárkózik el a gondolattól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.