A tavaszi szezonban az egyik kedvenc ruhadarabunk a hosszított blézer. Egyrészt mert rendkívül praktikusan hordható, sokféle szettben és stílusban viselhető. Inspirálódj velünk!

A hosszított blézer amellett, hogy klasszikusan, blézerként is hordható, a hidegebb napokon kabátként, melegebb napokon akár ruhaként is viselhető. Kifejezetten jól megy rövidnadrágokhoz is, akár az újra divatba jött, szteccses biciklis fazonhoz is. Skinny nadrággal, crop toppal, sportcipővel a sportosan elegáns stílust képviselheted, ha pedig önmagában, ruhaként hordanád, akkor csak egy magas sarkú kell hozzá, hogy modern, laza, egyben kifinomult és elegáns legyen a stílusod.

Kattints a képre, és inspirálódj ezekből az outfitekből!

Forrás: Instagram/paulinakurka, madame-marcelline.blogspot.com

Ami az üzletek kínálatát illeti, a klasszikus fekete, fehér és bézs színeken túl kifejezetten nyárias árnyalatok is várnak, ezúttal ráadásul a pasztell és a neon színek egyszerre vannak jelen. A rózsaszín, a piros és a sárga árnyalatai, mint a fuksia, a lazac, a korall, a napsárga, a narancs és a narancspiros kifejezetten mennek, de a babakék és a babarózsaszín is trendi árnyalat.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen kínálat vár az üzletekben!

Forrás: Stradivarius, Bershka