Két nap, és elérkezik az anyák napja. Egy gondoskodó, szeretettel teli és megbízható édesanya pedig lényegében bármit megérdemel, de számukra mégsem az ajándék értéke, hanem az általa közvetített érzések a fontosak. Épp ezért vedd elő a kreatív oldalad, mi pedig adunk pár tippet, hogy miként használd ki.

1. Fényképes óra

Ehhez csupán ki kell nyomtatnod egy megfelelő méretű fotót, körbevágnod, majd az óra számlapjára ragasztanod. Tökéletes ajándék nagymamák számára, akiknek otthonában egyszerűen nem lehet elég fénykép az unokákról.

A fényképes óra tökéletes ajándék lehet akár a nagymamák számára isForrás: makinglemonadeblog.com

2. Krétával írható cserepek

Annak, aki imád a konyhában tevékenykedni, ez egy remek ajándék. Nem túl személyes, mondhatod, de ne feledd, hogy a cserepek színével és mintájával való játékkal könnyedén azzá tudod varázsolni. A lefestett virágcserepekre – száradás után – vigyél fel egy vékony csíkban táblafestéket, így sok éven át tudja majd használni édesanyád, függetlenül attól, hogy adott évben milyen fűszernövényt, zöldséget ültet el benne.

A színes, írható cserép remek ajándék azoknak az anyukáknak, akik imádnak a konyhában lenniForrás: craftsbyamanda.com

3. Egyedi képkeretek hűtőre

Nem kell hozzá más, csak pár darab fa spatula, amit a legolcsóbban gyógyszertárakban kapsz meg. Ezeket csupán össze kell ragasztanod, majd lefestve, esetleg dekupázstechnikával díszítve egyedivé varázsolnod. A képeket egy ráerősített csipesszel érdemes felhelyezni, hogy később anyukád cserélgethesse őket. A hátoldalára ragassz mágneseket és kész is a szuper hűtőre tehető képkeret.

Szuper hűtőre tehető képkereteket lehet készíteni pár darab fa spatulábólForrás: eighteen25.com

+1. Transzferálj szinte bármit, bármire

A transzferálással olyan hatást tudsz elérni, mintha képeket fénymásolnál a felületekre: akár fára, akár textilre, üvegre. A folyamat egyszerű lépésekből áll, mégis látványos lesz a végeredmény. Bővebben ITT olvashatsz róla.

A transzferálással olyan hatást tudsz elérni, mintha képeket fénymásolnál a felületekreForrás: blesserhouse.com