A hét ötlete: mosolyogjanak rád a virágcserepeid

Forrás: blog.ooly.com -
mosoly tavasz DIY vidámság virágcserép csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a mosolygós vagy éppen minimalista állatos virágcserepek nem csupán vidámságot hoznak a mostanában borongós tavaszi napokba, de remekül ki is kapcsolnak, hiszen a kreatív elfoglaltságok koncentrációt igényelnek, ami eltereli a figyelmedet a mindennapokban ért izgalmakról, stresszről.

Növények a gyerekszobában

A szülők folyamatosan törik a fejüket, hogy miként tudnák meghozni és fenntartani a gyerek tanulási kedvét. A gyerekszoba berendezése ebben kulcsszerepet játszik, azon belül is a benne lévő növények. Ezek nem csupán vidámsággal, pozitív energiával, de friss oxigénnel is megajándékozzák a tanulni vágyó gyerkőcöt. Nézzük meg, melyek ajánlottak egy gyerekszobába.

Egy sima, lakkozott felületű virágcseréppel vagy egy nagyobb bögrével lesz a legkönnyebb dolgod. Ezekre egyszerűen csak alkoholos filctollal rajzold rá a kiválasztott arcot és kész is vagy.

Lakkozott felületű virágcseréppel vagy egy nagyobb bögrével lesz a legkönnyebb dolgod Forrás: fun365.orientaltrading.com

A színesebb mintákat és az agyagfelületű cserepeket azonban már nem úszod meg ilyen könnyen. Nem kell azért megijedned, kis kézügyességgel hamar vidámmá varázsolhatod a tavaszváró virágcserepeidet.

Az agyagfelületű cserepekhez egy kis kézügyesség szükséges Forrás: eyelinerwingsandprettythings.com

Cuki állatfejek

  • Fehér akrilfesték – az alapozáshoz
  • Színes akrilfesték – a mintákhoz
Cuki állatfejek Forrás: Instagram/monica_lerman

Az akrilfestékkel fesd le a virágcserép teljes felületét, majd hagyd megszáradni. Ezután jöhetnek a minták, amelyekhez érdemes papírból kivágott sablont használni, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Jó kreatívkodást!

Forrás: blog.ooly.com

Így marad a tavaszi virágcsokor szép és illatos a vázábanhttp://www.life.hu/otthon/20190311-igy-marad-a-tavaszi-viragcsokor-vagott-virag-szep-es-illatos-a-vazaban.htmlAmikor nem ajándékba, hanem vázába veszel virágot, jogos az elvárásod, hogy finom illatával, üdeségével és frissességével sokáig otthonod éke maradjon. Ebben az esetben nem mindegy, hogy milyen vágott virágot választasz, ahogy az sem, milyen vízbe és hová teszed. OtthonOrigoA rózsaszín otthon nem csak a Barbie babák kiváltságahttp://www.life.hu/otthon/20190305-a-rozsaszin-otthon-nem-csak-a-barbie-babak-kivaltsaga-igy-hasznald-a-pasztell-arnyalatait.htmlA rózsaszínt sokan gyerekesnek tartják, pedig számtalan árnyalata létezik, melyek más színekkel kombinálva kifejezetten illenek egy fiatalabb vagy akár érettebb nőhöz is. Igen, azt ki kell emelnünk, hogy a rózsaszín otthonok leginkább a „gyengébbik” nemre jellemzők, de akár egy modern férfi életterében is meg tudják találni az ilyen színű kiegészítők a helyüket. OtthonOrigoA hét ötlete: préselt növények és virágok a falrahttp://www.life.hu/otthon/20190301-a-het-otlete-preselt-novenyek-es-viragok-kepkeretben-diy.htmlA tavasz megállíthatatlanul közelít, amire érdemes otthonodban is készülni. Korábban is adtunk tippeket, hogy mivel csinosíthatod az otthonod falát, de ez valami egészen különleges lakásdekorációs ötlet. Díszítsd olyan levegős és üde képekkel a falat, amelyek könnyen elkészíthetőek, és közelebb hozzák a természetet hozzád. OtthonOrigoEzek a növények túlélik az ablaktalan fürdőszoba mostoha körülményeithttp://www.life.hu/otthon/20190214-ezek-a-novenyek-tulelik-az-ablaktalan-furdoszoba-mostoha-korulmenyeit.htmlA fürdőszobát a felüdülés, a megújulás és a frissesség atmoszférája járja át, amelyhez jól illenek a zöld növények. Azonban éppen a fürdő az a helyiség, amely gyakran nélkülözi az ablakot, sajátos klímáját tekintve pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen virággal próbálod hangulatosabbá tenni. OtthonOrigoEzek egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem hiányozhatnak http://www.life.hu/otthon/20190213-ezek-egyetlen-no-ejjeliszekrenyerol-sem-hianyozhatnak-haloszoba.htmlAz éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket! OtthonOrigoNe a kukába szórd a törött tükröt, inkább keltsd új életre!http://www.life.hu/otthon/20190116-a-torott-tukor-sokfele-felhasznalasa-otthonodban-diys-tippek.htmlA tükör mindig is egyfajta földöntúli többletjelentéssel bírt. Számos babona és hiedelem kapcsolódik hozzá. De mégis milyen szerepe lehet a lakásban, ha széttörik? OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.