Kim Kardashian és Kanye West nem kevés ingatlannal büszkélkedhet. Az egyik legújabb szerzeményük végre teljes pompájában áll, ugyanis évekig újítgatták a Hidden Hills-i kúriát. Ahogy elkészült, máris új ingatlan után néztek, és le is csaptak egy Palm Springs-i villára. Most bemutatjuk mindkét nyaralót!

A hírességek által szintén kifejezetten kedvelt Calabasas és San Fernando-völgy szomszédságában vásárolt óriási birtokot Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben. A Hidden Hills-i ingatlant átszámítva 5 milliárd 700 millió forintért szerezték meg. A másfél hektáros birtokot öt év alatt sikerült felújítani, és habár nem hivatalos az információ, de Kris Jenner - Kim Kardashian édesanyja - állítja, hogy az ingatlan ára ezzel nagyjából megháromszorozódott, és jelenleg közel 17 milliárd 300 millió forintot ér. A birtokon kosárlabdapálya, edzőterem, két sparészleg, két medence, két kültéri barbecue-terasz és egy egész szőlőskert található. A beltér minimalista stílusú, óriási terek jellemzik, és természetesen árad belőle a luxus.

Alig ért véget a felújítás, a sztárpár már ki is nézett egy újabb ingatlant a közkedvelt nyaralóhelyen, Palm Springsben. A 810 négyzetméteres ház egyébként a matriarcha, Kris Jenner birtoka mellett van. A korábbi befektetésekhez képest egy kisebb kiadásnak számított: 2 milliárd 170 millió forintnak megfelelő összegbe került a birtok. A francia stílusú kortárs villára a fényűzés, az elegancia a jellemző, de a romantikus stílus is megfigyelhető. Az épületben hat háló, hét fürdő, rengeteg kandalló és luxusmoziszoba található. A birtokon külön vendégház van, saját kerttel és spával.

Kattints a képre, és nézd meg a nyaralóról készült fotókat!

Forrás: Northfoto