Nem mindig kényeztet minket a tavasz 20 fokkal és napsütéssel. A napokban is kifejezetten esős, hűvösebb idő várható, amikor bizony elkel egy kabát. Mutatjuk, hogy a tavaszi vagy akár a nyári szezonra is milyen darabok között érdemes nézelődni. 

  • Ballonkabát 

Kezdjük egy nagy favorittal, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, így már csak ezért is megéri beruházni rá. A klasszikus, világos színű, dupla gombsoros fazon mellett kissé lazább, akár sportosabb viselethez is hordható, színes darabok is megtalálhatóak most az üzletekben.

H&M 12 995 Ft, Stradivarius 11 995 Ft, H&M 15 990 FtForrás: H&M, Stradivarius
  • Farmerkabát 

Egy újabb nagy kedvenc, ami most elsősorban a megszokott farmerszínekben trendi. A fazon viszont sokféle lehet, a rövid szabástól egészen az oversize, hosszított darabokig készülnek.

Zara 9995 Ft, Pull&Bear 8995 Ft, Bershka 12 995 FtForrás: Zara, Pull&Bear, Bershka
  • Motorosdzseki 

A hagyományos fekete és barna változatokat hagyjuk meg őszre, most a pasztell színek mennek. Főleg rövidebb szabású fazonokat találhatunk belőlük, amik magas derekú nadrágokhoz, szoknyákhoz szuperül mutatnak. Hidegebb napokon egy hosszabb szabású kötött pulóverrel egészíthetjük ki.

Bershka 12 995 Ft, Pull&Bear 8995 Ft, H&M 12 690 FtForrás: Bershka, Pull&Bear, H&M
  • Blézer 

A blézerről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, főleg a manapság újra divatos hosszított fazonról, ami akár kabátként is hordható, melegebb napokon pedig egyszerűen ruhaként is.

Stradivarius 11 995 Ft, Zara 16 995 Ft, Bershka 9995 FtForrás: Stradivarius, Zara, Bershka
  • Esőkabát  

Esős napokon nem is találhatnánk stílusosabb viseletet egy esőkabátnál. A színes darabok kifejezetten keresettek manapság, de egy áttetsző kabát is izgalmas viselet.

H&M 11 990 Ft, Zara 9995 Ft, Pull&Bear 9995 FtForrás: H&M, Zara, Pull&Bear