Ördög Nóra egyedül folytatja útját az Ázsia Expresszel Thaiföldre: családja hazautazik – Fotó

Forrás: Instagram/ordognora -
család utazás Ázsia Express elválás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel elhúzódott az Ázsia Expressz forgatása, így Ördög Nóra és családja kénytelen néhány napot külön tölteni egymástól. Nánási Pál a gyerekekkel hazautazott.

Magányos szelfit posztolt Mumbaiból Ördög Nóra, aki családja nélkül kénytelen folytatni az Ázsia Expressz forgatását. Történt ugyanis egy nem várt esemény; a stábnak napokig szüneteltetnie kellett a felvételeket, amikor megtámadták a magyar stábot Srí Lankán.

Nórinak el kellett búcsúznia a családjától, Nánási Pál ugyanis a gyerekekkel hazautazik, a műsorvezető pedig egyedül, a stábbal folytatja útját Thaiföldre.

Vajna Timi a férje halála óta most először jelent meg nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vajna-timi-ferje-halala-ota-most-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-esemenyen.htmlVajna Timi a férje halála óta először jelent meg egy nyilvános eseményen. TV + SztárokOrigoVilmos herceg rosszul rögzítette a babaülést, amikor hazavitte György herceget a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vilmos-herceg-rosszul-rogzitette-a-babaulest-amikor-hazavitte-gyorgy-herceget-a-korhazbol.htmlÁllítják, Vilmos herceg hibázott: rosszul tette be a babaülést az autóba akkor, amikor a kis György herceggel kijöttek a kórházból. TV + Sztárok--Takács Bence lesz Istenes László műsorvezetőtársa a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-takacs-bence-lesz-istenes-laszlo-musorvezetotarsa-a-mokkaban.htmlTakács Bence május 6-ától Istenes László oldalán köszönti majd a nézőket a Mokkában. TV + Sztárok--Válása után nem sokkal egy másik férfival látták csókolózni Adele-thttp://www.life.hu/sztarok/20190429-valasa-utan-nem-sokkal-egy-masik-ferfival-lattak-csokolozni-adelet.htmlA nemrég elvált Adele-t egy ismeretlen férfival látták csókolózni New Yorkban. TV + Sztárok--Jared Leto kigyúrta magát egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190429-jared-leto-kigyurta-magat-egy-szerep-kedveert.htmlAz átváltozások mesterének is nevezhetnénk Jared Letót. Az Oscar-díjas színész most izmosra kondizta magát egy újabb szerep kedvéért. TV + Sztárok--Ezért hagyta ott a Barátok köztöt Dósa Mátyáshttp://www.life.hu/sztarok/20190428-ezert-hagyta-ott-a-baratok-koztot-dosa-matyas-szinesz.htmlNehéz döntést kellett meghoznia annak idején Dósa Mátyásnak, aki évekig alakította a Barátok közt Tóniját. A színész most elárulta, miért távozott a sorozatból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.