Szögeczki Ági kisfia belépett a dackorszakba: szakértő tanácsára van szüksége

Forrás: FEM3Café -
Szögeczki Ági szakértő kisfia dackorszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági kisfia dackorszakba lépett: a celeb teljesen tanácstalan. 

Szögeczki Ági kisfia belépett a dackorszakba, így egy kicsit meg is gyűlt a baja a kis Patrikkal az anyukájának. Ági nehéz helyzetben van, el is gondolkozott azon, hogy szakértő segítségét kéri, ugyanis a kisfia logikus érvekkel próbál a szabályok ellen menni.

Szögeczki Ági kisfia belépett a dackorszakba Forrás: FEM3Café

Tanácstalan vagyok, mert egy kicsit vissza is beszél,

Német örökösnőnek hazudta magát, több év börtön vár az orosz Anna Szorokinrahttp://www.life.hu/csalad/20190429-nemet-orokosnek-hazudta-magat-a-csalo-tobb-ev-borton-var-ra.htmlSokan akarnak gazdaggá válni, ezért pedig a legkülönfélébb eszközöket sem félnek bevetni. Egy orosz nő szinte már művészi szinten hazudott a remélt jólét érdekében. Ismerd meg Anna történetét, aki miatt a gazdagok most foghatják a fejüket. Család--Jobb ember leszek! mozgalom: az őszinte mosolyé volt a főszerep áprilisbanhttp://www.life.hu/csalad/20190430-jobb-ember-leszek-mozgalom-az-oszinte-mosolye-volt-a-foszerep-aprilisban.htmlAlapvetően egy empatikus, kedves embernek tartom magam, még ha nem is a szó hagyományos értelmében. Azt gondoltam, naponta valakire rávillantok egy mosolyt, és a kihívást teljesítettem. Az első napon tudatosult bennem, hogy ez többről szól, és nem annyira gondoltam át ezt a dolgot. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának áprilisi kihívását szerkesztőségünk titkára, Futár Tímea teljesítette. Az ő beszámolója következik. CsaládOrigoDobó Kata csodás ajándékot kapott lányától, Szofitólhttp://www.life.hu/csalad/20190430-dobo-kata-csodas-ajandekot-kapott-lanyatol-szofitol.htmlMinden édesanya örül, ha gyermeke megajándékozza egy apró gesztussal. Ilyet kapott most Dobó Kata is. Sírva fakadt a színésznő. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGyászol az Exatlon bajnoka, Esztergályos Patrik: elvesztette dédnagymamájáthttp://www.life.hu/csalad/20190430-gyaszol-az-exatlon-bajnoka-esztergalyos-patrik-elvesztette-dednagymamajat.htmlGyászol az Exatlon bajnoka, a játék legsikeresebb férfi sportolója, Esztergályos Patrik.CsaládOrigoÖrdög Nóra egyedül folytatja útját az Ázsia Expresszel Thaiföldre: családja hazautazik: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190430-ordog-nora-egyedul-folytatja-utjat-az-azsia-expresszel-thaifoldre-csaladja-hazautazik-foto.htmlMivel elhúzódótt az Ázsia Expressz forgatása, így Ördög Nóra és családja kénytelen néhány napot külön tölteni egymástól. Nánási Pál a gyerekekkel hazautazott. CsaládOrigo36 évesen 44 saját gyermekét neveli egyedül Mariam Nabatanzi http://www.life.hu/csalad/20190429-36-evesen-44-sajat-gyermeket-neveli-egyedul-mariam-nabatanzi.html23 éves korára már 25 gyermeke volt az ugandai Mariam Nabatanzinek. Orvosa szerint talán ő a világ legtermékenyebb asszonya. Ma 36 éves, és 44 gyermeket nevel. A férje 3 évvel ezelőtt elhagyta, most egyedül tartja el a népes családot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.