Dr. Novák Hunor reagált arra, hogy Charlize Theron kislányként neveli a kisfiát

Dr. Novák Hunor Charlize Theron transzneműség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Novák Hunor kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy Charlize Theron hétéves gyermeke transznemű.

Mint arról már beszámoltunk, Charlize Theron 7 éves, örökbe fogadott gyermeke transznemű: a kis Jackson 3 esztendősen jelentette ki édesanyjának, hogy ő valójában lány, és azóta csakis kislányos ruhákban, szoknyákban jár. A színésznő szerint ez teljesen normális, most már lányként tekint gyermekére, és szeretne neki mindent megadni, amire csak vágyik.

Dr. Novák Hunor ezzel kapcsolatban kifejtette véleményét a közösségi oldalán.

„Fontos a tolerancia, de sajnos a nyugati világban már-már elmebeteg módon estek át a ló túlsó oldalára, és a politikai korrektség a józan észt is képes felülírni" – írta.

A szakember emellett két kommentet is idézett a követőitől, akik szintén kiakadtak.

"Nővérem kizárólag fiús játékokkal játszott, haja is rövid, pici kora óta focizik, fiús volt a ruházata is, most is inkább az, de szerencsére senkinek sem jutott eszébe, hogy fiút neveljen belőle, nő és anya, aki elégedett is ezzel."

"Emlékszem, hogy nekem is volt kicsiként egy olyan kérésem szüleim felé, hogy hívjanak mostantól Gergőnek. Fiú akartam lenni, mert az öcsémmel játszottam mindig. Nem azért, mert a lányokhoz vonzódtam. (Azt se tudtam, mi az...) Persze nem szólítottak Gergőnek, és továbbra is kislányként kezeltek. Heteroszexuális vagyok, sosem volt bennem kérdés, jót mosolygok, ha eszembe jut a gyermekkor" – írták a hozzászólók.

Ők azok a világsztárok, akik mégsem kaptak szerepet a Bosszúállókbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezek-a-szineszek-palyaztak-meg-a-bosszuallok-szerepeire.htmlA Bosszúállók: Végjáték minden eddigi rekordot megdöntött, milliók özönlenek a mozikba, hogy lássák a szuperhősök utolsó közös küldetését. A gyártónak hatalmas bevételt hoz a nagy érdeklődés, de a színészeknek is, akik nemcsak a filmben küzdenek keményen, hanem a meghallgatásokon is. Sok híresség pályázott ugyanis a főbb karakterekre, mindenki részese akart lenni az univerzumnak: ők azok a színészek, akik kis híján Bosszúállók lettek. TV + SztárokOrigoCsonka András függőségéről vallott: nem tudja letenni a mobiltelefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-csonka-andras-fuggosegerol-vallott-nem-tudja-letenni-mobiltelefonjat.htmlNaponta akár 7 órát is tölt pötyögéssel Csonka András. Bevallja: az okostelefonok függője lett. TV + Sztárok--Gazdag Tibor a hobbijáról mesélt: zenekarban énekelhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-gazdag-tibor-hobbijarol-meselt-zenekarban-enekel.htmlGazdag Tibor színészt a Jóban Rosszban című sorozatból is ismerhetik a nézők, ám azt kevesen tudják, hogy imád zenélni, koncertre készül a zenekarával. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem VV Fanni exbarátjára, VV Dennisrehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-ujra-ratalalt-a-szerelem-vv-fanni-exbaratjara-vv-dennisre.htmlÚjra szerelmes VV Fanni exe, VV Dennis. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta az elhunyt édesanyjától szokott tanácsot kérnihttp://www.life.hu/sztarok/20190430-zalatnay-sarolta-elhunyt-edesanyjatol-szokott-tanacsot-kerni.htmlZalatnay Sarolta rendkívül szoros kapcsolatban volt az édesanyjával, aki a halála után is segít Cininek: megnyugtatja, hogy jó úton jár az életben. TV + SztárokOrigoRákóczi Feri beszámolt arról, hogyan élték meg a merényleteket Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-rakoczi-feri-beszamolt-arrol-hogyan-eltek-meg-a-merenyleteket-sri-lankan.htmlRákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaraltak, amikor terrortámadások érték az országot. A rádiós elmondta, hogyan élték meg a borzalmakat. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.