Dr. Novák Hunor kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy Charlize Theron hétéves gyermeke transznemű.

Mint arról már beszámoltunk, Charlize Theron 7 éves, örökbe fogadott gyermeke transznemű: a kis Jackson 3 esztendősen jelentette ki édesanyjának, hogy ő valójában lány, és azóta csakis kislányos ruhákban, szoknyákban jár. A színésznő szerint ez teljesen normális, most már lányként tekint gyermekére, és szeretne neki mindent megadni, amire csak vágyik.

Dr. Novák Hunor ezzel kapcsolatban kifejtette véleményét a közösségi oldalán. 

„Fontos a tolerancia, de sajnos a nyugati világban már-már elmebeteg módon estek át a ló túlsó oldalára, és a politikai korrektség a józan észt is képes felülírni" – írta.

A szakember emellett két kommentet is idézett a követőitől, akik szintén kiakadtak.

"Nővérem kizárólag fiús játékokkal játszott, haja is rövid, pici kora óta focizik, fiús volt a ruházata is, most is inkább az, de szerencsére senkinek sem jutott eszébe, hogy fiút neveljen belőle, nő és anya, aki elégedett is ezzel."

"Emlékszem, hogy nekem is volt kicsiként egy olyan kérésem szüleim felé, hogy hívjanak mostantól Gergőnek. Fiú akartam lenni, mert az öcsémmel játszottam mindig. Nem azért, mert a lányokhoz vonzódtam. (Azt se tudtam, mi az...) Persze nem szólítottak Gergőnek, és továbbra is kislányként kezeltek. Heteroszexuális vagyok, sosem volt bennem kérdés, jót mosolygok, ha eszembe jut a gyermekkor" – írták a hozzászólók.