Taylor Swift Billboard Music Awards Billboard vörös szőnyeg Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Billboard zenei magazin nemcsak slágerlistáiról híres, hanem a díjátadó gálájáról is, amit szerdán este rendeztek Las Vegasban. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a szakma jeles képviselői, de például híres színésznők is megjelentek az eseményen. 
  • Habár ritkán kedveljük a sok fodrot, ez Raisa & Vanessa ruha, már csak a színe miatt is, kifejezetten jól állt Taylor Swiftnek.
Taylor Swift Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Cardi B Moschino ruhájának izgalasabb részleteit alig vesszük észre a három rétegben becsillámosított kockahas mellett.
Cardi B Forrás: Getty Images for dcp/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Habár ez a gyönygysor most nem lett a kedvencünk, az egyszerű, ámde rendkívül elegáns Zuhair Murad Couture darab nagyon jól passzolt Priyanka Chopra stílusához.
Priyanka Chopra Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Drámaibb belépővel érkezett Ciara, akinek nemcsak a dekoltázsa, de ruhájának szabása is figyelemre méltó volt.
Ciara Forrás: Getty Images for dcp/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Újabb fodros megoldás ezúttal Sofia Carsontól, ráadásul hasonló levendula színben. A fiatal énekesnőnek jól állt ez a légiesség.
Sofia Carson Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Eva Longoria egy igencsak izgalmas szabású Alberta Ferretti ruhában érkezett a gálára. Az oldalról még csak sejtelmes darab előlről a fehérneműt is megmutatta. Sajnáljuk, mert annyira különleges ez a ruha, kár, hogy eltereli róla a tekintetet a villantás.
Eva Longoria Forrás: Getty Images for dcp/2019 John Shearer/John Shearer
Eva Longoria Forrás: Getty Images for dcp/2019 John Shearer/John Shearer
  • Halsey a tőle megszokott extremitást hozta. A kék rúzs és a látványos dekoltázs gondoskodott arról, hogy ezt az outfitjét is megjegyezzük egy időre.
Halsey Forrás: Getty Images for dcp/2019 John Shearer/John Shearer
  • Olivia Wilde tetőtől talpig aranyban gálázott. Ezeket a zsebeket mondjuk lehagytuk volna egy ilyen, estélyi jellegű ruháról, de a szín jól passzolt a színésznőhöz.
Olivia Wilde Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • A fiatal énekesnő, Poppy is az extrémebb stílus híve. Az American Music Awardson is rendesen odatette magát októberben, ezúttal pedig egy látványosan texturált fekete ruhát választott.
Poppy Forrás: Getty Images for dcp/2019 John Shearer/John Shearer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.