A hét legrangosabb eseménye a Billboard zenei díjátadó volt, de ezt követően is akadtak izgalmak a vörös szőnyegen. Blake Lively például a Pikachu premierjén jelentette be, illetve mutatta meg, hogy harmadik gyermekével várandós. 

  • Csütörtök este a Pikachu New York-i premierjén Blake Lively egy testhezálló, csodaszép sárga ruhában mutatta meg, hogy újra várandós. A kismama mindenkit túlragyogott, ráadásul Ryan Reynoldsszal – ahogy mindig – imádnivalóak voltak. 
Blake LivelyForrás: Gretty Images
  • Ezen a héten a színeké volt a főszerep. Kelly Clarkson egy minden tekintetet magára vonzó pink ruhában lépett a vörös szőnyegre. A ruha szabása sem nélkülözte a drámaiságot, ami egyébként nagyon jól állt az énekesnőnek.
Kelly ClarksonForrás: Getty Images
  • Kevésbé szerettük Julianna Margulies szintén színes választását. Pedig az árnyalat nem volt rossz, de valahogy nem állt össze ez az outfit.
Julianna MarguliesForrás: Getty Images
  • Ha Blake Lively nem szól közbe, valószínűleg Lily Collins lett volna a kedvencünk. A Tolkien premierjén egy igazán különleges ruhában jelent meg. A fenséges forma mellett a fehér alapon finom virágminták is lélegzetelállítóak voltak.
Lily CollinsForrás: Getty Images
  • Katie Holmes általában túlságosan öregesen vagy éppen slamposan öltözik fel. Ezúttal azonban jól választott. Nagyon jól állt neki ez a vagány kosztüm, amit egy korallszínű Chanel táskával dobott fel.
Katie HolmesForrás: Getty Images