Extrém szettben mutatkozott Lady Gaga – fotó

extrém ruha szett Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga ismét extrém külsőt villantott.

Lady Gagát extrém külsejével ismerte meg a világ több mint egy évtizeddel ezelőtt. Stílusa később rengeteget finomodott, most viszont úgy tűnik, mintha visszatért volna régi önmagához.

Közösségi oldalára posztolt fotóján egy elképesztő tüllruhába bújt. Mindenesetre a rajongók tetszését biztosan elnyerte, ugyanis közel másfél millió lájkot kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Met Gala countdown #fashion #metgala #camp #ladygaga

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Matthew Taylor tinédzser fiúként jobban sminkel, mint a lányok – videóhttp://www.life.hu/trend/20190506-matthew-taylor-tinedzser-fiukent-jobban-sminkel-mint-a-lanyok.htmlManapság még mindig sokkal inkább női szakmának gondolják az emberek a sminkelést, ám egyre több férfi mutatja meg magát ezen a területen. Los Angeles-i utazásunk során találkoztunk Matthew Taylorral, aki már kiskorában észrevette magán tehetségét. Most 17 esztendős, két éve költözött Ohióból Los Angelesbe, és az internet sztárjaként jobban sminkel, mint korosztályában a legtöbb lány. TrendOrigoKabátok a hűvösebb tavaszi napokrahttp://www.life.hu/trend/20190430-kabatok-a-hidegebb-tavaszi-napokra.htmlNem mindig kényeztet minket a tavasz 20 fokkal és napsütéssel. A napokban is kifejezetten esős, hűvösebb idő várható, amikor bizony elkel egy kabát. Mutatjuk, hogy a tavaszi vagy akár a nyári szezonra is milyen darabok között érdemes nézelődni. TrendOrigoHeti trendjelentés: a várandós Blake Lively a hét sztárjahttp://www.life.hu/trend/20190503-heti-trendjelentes-szerepel-benne-blake-lively-katy-perry-lilly-collins.htmlA hét legrangosabb eseménye a Billboard zenei díjátadó volt, de ezt követően is akadtak izgalmak a vörös szőnyegen. Blake Lively például a Pikachu premierjén jelentette be, illetve mutatta meg, hogy harmadik gyermekével várandós. Trend--Modell lett a ritka bőrbetegséggel küzdő Cheryl Shawhttp://www.life.hu/trend/20190429-modell-lett-a-ritka-borbetegseggel-kuzdo-cheryl-shaw.htmlMár kislányként is modell szeretett volna lenni Cheryl Shaw, ám ritka bőrbetegsége miatt lebeszélte magát az álmairól. Rengeteget csúfolták, ám most, 33 évesen létrehozott egy Instagram-oldalt, amely meghozta számára a vágyott sikert. Trend--Szőrös hónaljú modellel reklámoz a Nikehttp://www.life.hu/trend/20190428-szoros-honalju-modellel-reklamoz-a-nike.htmlSzámos nő lázad a szőrtelenítés ellen, a világsztároktól kezdve a hétköznapi nőkig. Most a Nike tett közzé egy olyan reklámfotót, amelyen a modellnek szőrös a hónalja. A kommentelőktől kaptak hideget-meleget. Trend--Szinte teljesen kopasz fejbőrből is dús hajkoronát varázsol ez a spray – videóhttp://www.life.hu/trend/20190425-szinte-teljesen-kopasz-fejborbol-is-dus-hajkoronat-varazsol-ez-a-spray-video.htmlSok férfi küzd a kopaszság problémájával, próbálják takargatni, vagy teljesen kopaszra nyiratkoznak. Egy videó most vírusként terjed a neten, mely egy olyan spray-t mutat be, ami dús hajat varázsol a férfiaknak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.