2018. április 28-án, 97 éves korában hunyt el Pető Judit, aki Judith Leiberként New Yorkban elképesztő karriert futott be. Korábban már írtunk ikonikus táskáiról, amelyeket a leghíresebb sztárok választanak a vörös szőnyegre, de még a Szex és New York stylistja is imádta őket, így több részben is szerepeltette a darabokat. A magyar származású designer East Hamptonban élt, egykori házát azonban most piacra dobták. 

Az úgynevezett zsindelyes stílusban épült családi ház East Hamptonban van. A gyönyörű környék csak hab a tortán, hiszen már maga az ingatlan is rendkívül bájos és otthonos. Judith Leiber férjével, a festő Gerson Leiberrel élt itt, aki egyébként néhány órával felesége előtt hunyt el. 

Itt élt a világhírű magyar táskatervező, Judith LeiberForrás: AFP, Craig Macnaughton/New York 90

Az ingatlanban óriási konyha, ebédlő, nappali és négy hálószoba található, természetesen mindegyik külön fürdőszobával. A ház különlegessége az üvegház és a hatalmas stúdiószoba, amelynek üvegfala rengeteg természetes fényt enged be. A házhoz tartozik egy rendkívül buja kert is. Az ingatlant 1 milliárd 130 millió forintnak megfelelő összegért dobták piacra. 

Kattints a képre, és nézd meg a fotókat a bájos otthonról! 

Forrás: Craig Macnaughton/New York 90