Kevés olyan vörös szőnyeges esemény van, ahol a férfiak is legalább olyan izgalmas outfiteket hoznak, mint a nők. A Met-gála kivétel a tendencia alól, ezen az estén ugyanis mindenki szabadon szárnyalhat, az idei dress code pedig kifejezetten kedvezett is a fantáziának. 

A 2019-es tematika
A 2019-es Met-gála témája Susan Sontag: Notes on 'Camp' című, 1964-ben megjelent esszéje köré épül. A camp egyfajta látásmód, kötődik a giccshez, a posztmodernhez, a popkultúrához. Susan Sontag esszéjében a stílus kulcsfontosságú elemeiként a következőket hangsúlyozza ki: ravaszság, könnyelműség, naiv hatásvadászat és a felesleges sokkoló elemek. Ehhez mérten választották ki a sztárok az öltözéküket, amelyek valóban hozták ezeket az elemeket. Ha kiváncsi vagy rá, melyek voltak a leglátványosabb estélyi ruhák, kattints ide!

A legfeltűnőbb jelenség szokás szerint Jared Leto volt, aki levágott fejével érkezett a gálára. De Harry Styles overálja és fülbevalója is látványos outfitet eredményezett. Jó ideig nem fogjuk elfelejteni Billy Porter és Jordan Roth választását sem, nem beszélve Ezra Miller sminkjéről. 

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Forrás: Getty Images