Rihanna új divatmárkát indít az LVMH luxusipari céggel közösen

Forrás: Getty Images -
LVMH luxusipar divatmárka Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna új divatmárkát indít a világ egyik legnagyobb luxusipari társaságával, az LVMH-val közösen.

A barbadosi születésű popsztár (teljes nevén Robyn Rihanna Fenty) pénteken jelentette be, hogy a Fenty nevű márka első kollekciója idén tavasszal mutatkozik be Párizsban. A kollekciót hétköznapi viseletnek szánt ruhadarabok és kiegészítők, köztük cipők, napszemüvegek és ékszerek alkotják.

Új divatmárkával rukkol elő Rihanna Forrás: Getty Images

Rihanna, akinek a Fenty Beauty és a Savage X Fenty márkák is a nevéhez fűződnek, közleményében rendkívül különleges élménynek nevezte az LVMH-val való közös munkát. Mint fogalmazott: "El sem tudnék képzelni jobb partnert a kreativitás és az üzleti gondolkodás szempontjából, és készen állok rá, hogy a világ megismerje, amit együtt felépítettünk".

Az LVMH márkák tucatjait, a Louis Vuitton táskák mellett például a TAG Heuer karóra-, a Dior parfüm- és a Dom Pérignon pezsgőmárkát egyesíti.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.