Reméljük, hogy tényleg aranyat ér a májusi eső, hiszen eddig is bőven kijárt belőle, de most újfent esős napok elé nézünk. A kényelmes és vagány darabokról azonban ebben a cudar időben sem kell lemondanod. Mutatjuk a kedvenc esőkabátjainkat és gumicsizmáinkat!

Az esőkabát és a gumicsizma olyan kiegészítő, amit évekig tudsz viselni, ráadásul tavasztól őszig hordható a fesztiválszezont is beleszámítva. Ami a gumicsizmákat illeti, kifejezetten változatos a kép, a legletisztultabb fekete daraboktól kezdve a mintás vagy éppen színes cipőkig, de már az elegánsabb vonal is megtalálható a boltok polcain. Egy biztos, hogy mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt, bár érdemes felkészülni rá, hogy kifejezetten borsos árakkal is találkozhattok.  

Kattints a képre, és nézd meg a kedvenc gumicsizmáinkat! 

Forrás: gumicsizmabolt.hu
A világ legdrágább gumicsizmái
Gondoltad volna, hogy egy gumicsizma akár 100 ezer forintos tétel is lehet? Összeszedtük a világ legdrágább gumicsizmáit!

Az esőkabátok között is vannak kifejezetten izgalmas darabok. Habár mintásból keveset találtuk, a színek kifejezetten változatosak. A visszafogott bézs árnyalattól a levendulaliláig terjednek, de a kék különböző árnyalatai és a neonsárgák is jellemzőek. Kifejezetten szeretjük az átlátszó darabokat, amelyek úgy öltöztetnek, hogy nem takarnak el. 

Kattints a képre, és nézd meg a kedvenc esőkabátjainkat!

Forrás: fashiondays.hu