A vízesés alatt szexizett Pirner Alma – Fotó

szexi Bali vízesés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma Balin egy vízesés alatt mutatta meg idomait fürdőruhában.

Pirner Alma a családjával együtt épp Balin nyaral, és a paradicsomi helyről szinte naponta oszt meg képeket a rajongóival. Ezúttal egy olyan szexi fotót posztolt, amelyen egy vízesés alatt fürdőzik. A sárga fürdőruhája látni engedi csodás alakját és idomait.

Csodás alakot villantott Demcsák Zsuzsa a thaiföldi napsütésbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190515-csodas-alakot-villantott-demcsak-zsuzsa-a-thaifoldi-napsutesben.htmlVéget ért az Ázsia Expressz forgatása. A kimerült hírességek igyekeznek minden percet kihasználni a regenerálódásra. Így tett Demcsák Zsuzsa is, aki bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. UtazásOrigoEgy kapszulában szelte át az Atlanti-óceánt Jean-Jacques Savinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190514-egy-kapszulaban-szelte-at-az-atlantioceant-jeanjacques-savin.htmlCélba ért Jean-Jacques Savin, az a 72 éves férfi, aki nem kisebb dologra vállalkozott, mint hogy átszeli az Atlanti-óceánt egy kapszulában sodródva. Utazás--Mennyire ismered a KRESZ-táblákat? Töltsd ki kvízünket!http://www.life.hu/lifeutazas/20190508-mennyire-ismered-a-kresz-tablakat-kviz.htmlA jogosítvány megszerzésének az első és legfontosabb mérföldköve a sikeres KRESZ-vizsga. A tanfolyamokon és könyvekből megszerzett tudásodat ma már a tanulás ideje alatt folyamatosan online is tesztelheted, így te is el tudod dönteni, felkészültél-e már arra, hogy levizsgázz. Ha régóta van jogosítványod, akkor sem felesleges időnként kitölteni egy-egy tesztet, jó, ha tudod, mennyit felejtettél és/vagy naprakész-e a tudásod. UtazásOrigoElképesztő múzeum: 8 ezer holttest a kapucínusok katakombáibanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190511-elkepeszto-muzeum-8-ezer-holttest-a-kapucinusok-katakombaiban.htmlKülönleges és egyszerre hátborzongató élményben lehet része annak, aki ellátogat a Palermóban található kapucínusok katakombáiba. A 8 ezer múmia és 1252 holttest a folyosókon kíséri végig a látogatót. Utazás--Bikiniben is megmutatta magát a szexi pilótanő, Emiliehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190506-bikiniben-is-megmutatta-magat-a-szexi-pilotano-emilie.htmlEmilie Christine pilótanő nemcsak a karrierjében sikeres, az Instagramon is több mint 50 ezren követik. UtazásOrigoMeztelenül pózol a Maldív-szigeteken Hargitai Bea – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190504-meztelenul-pozol-a-maldivszigeteken-hargitai-bea-foto.htmlHargitai Bea éppen a Maldív-szigeteken nyaral férjével, David Stogellel édeskettesben. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.