Jaksity Kata közös fotót posztolt gyermekeivel

gyerekek család Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata megmutatta, mekkorát nőttek a gyermekei.

Jaksity Kata februárban került nagyon nehéz helyzetbe. Mint ismeretes, a három gyermekét egyedül nevelő tévést akkor bocsátotta el az ATV. Szerencsére viszonylag jól viselte a kirúgást, azóta új kihívásokat keres, és most több ideje marad a családjára is.

A közösségi oldalán nemrég közös fotót is posztolt a gyermekeiről. Nagyobbik fia, Ábel immár 20 éves is elmúlt, Bende 14, a kis Jázmin pedig 5 esztendős.

Az etikus nem monogám párkapcsolatok formái (18+)http://www.life.hu/csalad/20190502-az-etikus-nem-monogam-parkapcsolatok-formai.htmlA monogámia – hiába része a társadalmi normánknak – csupán egyike a sokféle kapcsolatrendszernek. A nyugati és keresztény kultúrákban a monogám párkapcsolatra vagyunk berendezkedve, ehhez igazítottuk a jogrendszerünket is, mégis rengeteg ember érzi egyfajta börtönnek. A nyitott kapcsolatoktól kezdve a poliamor életstílusig számtalan módon kapcsolódhatnak egymáshoz az emberek a szó intimebb és behatóbb értelmében. Tegyünk rendet a fejekben! CsaládOrigoKiderült, mi volt II. Erzsébet királynő kívánsága az esküvője napjánhttp://www.life.hu/csalad/20190514-kiderult-mi-volt-ii-erzsebet-kiralyno-kivansaga-az-eskuvoje-napjan.htmlHetvenkét évvel ezelőtt kötötte össze életét II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg. Most az is kiderült, hogy mi volt a kívánsága az akkor még hercegnői rangot viselő Erzsébetnek. Család--Földes Eszter elárulta, megterhelte kapcsolatukat a kisgyermekük érkezésehttp://www.life.hu/csalad/20190514-foldes-eszter-elarulta-megterhelte-kapcsolatukat-a-kisgyermekuk-erkezese.htmlFöldes Eszter 11 hónappal ezelőtt vált édesanyává, a színésznő most arról mesélt, mennyire változtatta meg az életüket gyermekük érkezése. CsaládOrigoBarátok maradunk? – Volt szerelmek és a közösségi médiahttp://www.life.hu/csalad/20190508-baratok-maradunk-volt-szerelmek-es-a-kozossegi-media-facebook-instagram.htmlSzakítani sohasem könnyű. Amikor egy kapcsolat véget ér, az ember fájdalmat, szomorúságot, csalódottságot, sőt talán dühöt és haragot is érez. A barátok ilyenkor gyakran hajtogatják, hogy az idő majd mindent megold. De valóban könnyebb lesz elviselni a veszteséget, ha eltelik néhány hét vagy hónap? Ha nem „csekkoljuk” folyamatosan az exünk közösségi oldalait, biztosan. CsaládOrigoHalálbiznisz, avagy ez történhet a testünkkel a halálunk utánhttp://www.life.hu/csalad/20190508-halal-business-avagy-ez-tortenhet-testunkkel-halalunk-utan.htmlA halál mint jelenség mindenki fejében él valamilyen megfoghatatlan formában. Ez jelentheti a túlvilági életbe vetett hitet, az elmúlástól való félelmet vagy épp a holttest feletti végrendelkezést. Mi ez utóbbival fogunk foglalkozni, körbejárjuk, hogy milyen utat tehet meg az ember a halála után. CsaládOrigoSzidás helyett dicsérj és figyelj! – Így növelheted a gyermeked önbizalmáthttp://www.life.hu/csalad/20190508-szidas-helyett-dicserj-es-figyelj-igy-novelheted-gyermeked-onbizalmat.htmlA gyermekünknek nem kell tökéletesnek lennie. Ha kellően elfogultak vagyunk, úgyis annak fogjuk látni. És ez így helyénvaló. Ha ugyanis a gyermek tudja és érzi, hogy feltétel nélkül szeretjük, minden adott lesz ahhoz, hogy egészséges énképe alakuljon ki. Ha pedig bízik önmagában, a képességeiben és a világ kiszámíthatóságában, kellő önbizalma lesz ahhoz, hogy helyt álljon a nagybetűs életben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.