A cannes-i filmfesztivált nemcsak a filmes szakma figyeli nagy érdeklődéssel, hanem a divat rajongói is. A vörös szőnyeges eseményekre a mozi csillagai mellett más hírességek, modellek is hivatalosak. A nyitónap után is több izgalmas ruhát láthattunk a premiereken, mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!

  • Alessandra Ambrosio a nyitónapon is feltűnő ruhát viselt, de a Les Miserables premierjén igazán kitűnt a tömegből ezzel a Julien Macdonald ruhával. A légies, piros estélyi a modell lábát, de még izmos fenekét is megmutatta. 
Alessandra AmbrosioForrás: Getty Images
  • Ugyanezen a premieren ámultunk volna el Amber Heard ruhájától, ha az az óriási barna öv nem rontja el némileg az összképet. Valahogy nem passzolt a ruha és az öv stílusa, ami nagy kár, mert a színésznő igazán ragyogó jelenség.
Amber HeardForrás: Getty Images
  • Az abszolút kedvencünk Bella Hadid volt a héten, aki az Elton John életéről szóló Rocketman című film premierjén jelent meg egy Dior Haute Couture ruhában. Könnyed, nőies és elegáns volt, imádtuk!
Bella HadidForrás: Getty Images
  • Cannes-ban nemcsak a vörös szőnyegen lehet hírességekkel találkozni, így néhány dögös street style szettet is be tudunk mutatni. Alessandra Ambrosio a klasszikus tengerparti szerelést viselte, míg Romee Strijd egy kissé szokatlan, de annál izgalmasabb szerelésben járta Cannes utcáit.
Alessandra Ambrosio és Romee StrijdForrás: Northfoto
  • Hogy kitekintsünk egy kicsit Cannes-ból, Amal Clooney-t kell feltétlenül megemlíteni, aki férjével a Catch-22 londoni és római premierjén vett részt, és természetesen mindkét alkalommal kifogástalan volt a megjelenése. 
Amal és George ClooneyForrás: Getty Images