Április 20-án jelentette be Adele, hogy háromévnyi házasság után elválik férjétől, Simon Koneckitől. Már aznap be is indultak a találgatások a vagyonelosztással kapcsolatban, az ugyanis tudható, hogy az egykori házaspár nem írt házassági szerződést.

Adele és férje hét évig voltak együtt, és van egy hatéves kisfiúk. Háromévnyi házasság után végül beadták a válókeresetet. Mivel nem írtak házassági szerződést, Simon Konecki benyújthatja a kérelmet Adele vagyonának felére, ami becslések szerint akár 50 milliárd forint is lehet.

Adele és férje háromévnyi házasság után végül beadták a válókeresetetForrás: WireImage/2013 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Habár nem tudni pontosan, hogy jelenleg hogyan alakulnak a válás részletei, az biztos, hogy Adele a napokban új házat vett exférjének. Konecki 3 milliárd forintnak megfelelő összegért kapott új ingatlant Beverly Hillsen. Közös otthonuk is a környéken van, ami egy 2,7 milliárd forintos ingatlan.

Konecki új otthona a '60-as években épült egy fákkal határolt birtokon. A '80-as években 5 hálószobával és 6 fürdőszobával bővítették, így 560 négyzetméter lett a lakóterülete. Az ingatlanban süllyesztett nappali, kandalló, könyvtárszoba, tökéletesen felszerelt konyha, egy kis művészeti stúdió, kézműves szoba, fitneszterem és iroda is található, a fürdőszobákban pedig jakuzzi. A kertből természetesen az óriási terasz és a medence sem hiányzik.

Kattints a képre és nézd meg az ingatlant!

Forrás: Northfoto