A héten továbbra is a cannes-i filmfesztiválé volt a főszerep, de hoztunk mellé néhány street style szettet is, hogy borzoljuk a kedélyeket. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit!

  • Cannes-ban a hét legnagyobb durranása egyértelműen Quentin Tarantino új filmjének, a Volt egyszer egy Hollywoodnak a premierje volt. Ebben az esetben pedig két színész lopta el a show-t, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt. A két sármőr egyébként hasonló szabású öltönyben jelent meg, de Leo sötétkéket, Brad fekete színt választott, utóbbi ráadásul egy spanyol övvel is feldobta a szerelését. 
Leonardo DiCaprio és Brad PittForrás: Getty Images
  • A nadrágos outfitekből sem volt hiány a cannes-i vörös szőnyegen. Tarantino filmjében főszerepet játszó Margot Robbie szerelése azonban egyáltalán nem jött be nekünk. Izgalmasabb és szebb is volt Lea Seydoux összeállítása, amit az Oh Mercy! című film bemutatóján viselt. 
Margot Robbie és Lea SeydouxForrás: Getty Images
  • Ha már az izgalmaknál tartunk, meg kell említenünk Winnie Harlow Ralph & Russo ruháját, amely elképesztően vagány volt, de szexi, és közben ízléses is. Imádtuk, ahogy a sminket is!
Winnie HarlowForrás: Getty Images
  • Nem mondhatjuk el ugyanezt a szintén nagy feltűnést keltő vietnami modellről, Ngoc Trinhről, aki Winnie-hez hasonlóan valószínűleg szexi ruhát akart viselni, de ezzel együtt át is lépte az ízléstelenség határát.  
Ngoc TrinhForrás: Getty Images
  • Hogy egy kis hollywoodi kitekintés se maradjon el, hoztunk két lesifotót is: Britney Spearsről és Michelle Williamsről. Az amúgy sem a jó ízléséről híres Britney nagyon durva szerelésben sétálgatott a pasijával, valószínűleg ha akarnánk se tudnánk ilyen brutál csípőnadrágot beszerezni, az énekesnő feltehetően a 90-es évekből őrizgeti ezt a darabot. Britney valószínűleg azt sem tudja, hogy a crop top már csak magas derekú nadrággal trendi. Michelle Williams laza, kutyasétáltatós szettjét azonban imádtuk. Egyszerű, de mégis mutatós volt. 
Britney Spears és Michelle WilliamsForrás: Northfoto