Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén véget ért a 72. cannes-i filmfesztivál. Az esemény nemcsak a filmpremierek és a kiosztott díjak miatt izgalmas, a divatrajongókat a vörös szőnyeges bevonulások is legalább akkora izgalomban tartják. Most megmutatjuk, kik voltak az filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai!
  • Eva Longoria rendkívül elegáns és kifinomult ízlésről tett tanúbizonyságot. Mályva színű ruhája éppen olyan csodás volt, mint az amfAR-gálán viselt fehér estélyi. Mindkettőt Alberta Ferretti tervezte.
Eva Longoria Forrás: Getty Images
  • A világhírű olasz divatblogger, Chiara Ferragni az egyike volt azoknak, akik a Giambattista Valli x H&M új kollekciójának egy darabját mutatták be az amfAR-gálán. A másik kreációja, amit szintén nagyon szerettünk, Philosophy di Lorenzo Serafini volt.
Chiara Ferragni Forrás: Getty Images
  • Amit Winnie Harlow mutatott Cannes-ban, attól teljesen odáig vagyunk. Korallszínű, légies Jean Paul Gaultier ruhája és a kifejezetten szexi, de ízléses Ralph & Russo estélyi is csodálatosan állt rajta.
Winnie Harlow Forrás: Getty Images
  • Sokan Elle Fanning stílusát tartják a fesztivál legkiemelkedőbbjének. A két kedvencünk tőle ez a fenséges Dior Couture összeállítás volt, illetve a virágos mintákkal megálmodott Valentino Couture ruha.
Elle Fanning Forrás: Getty Images
  • Bella Hadid is elkápráztatott bennünket, különösen a fehér Dior ruhával, bár a piros Roberto Cavalli is kétségtelenül jól állt neki.
Bella Hadid Forrás: Getty Images
  • Olivia Culpo igazi díva volt Cannes-ban. Az amfAR-gálán viselt ruháját is imádtuk, de az i-re a pontot ezzel a fantasztikus Ralph & Russo estélyi ruhával tette fel. Káprázatos!
Olivia Culpo Forrás: Getty Images
  • Josephine Skriver többféle stílust is hozott. Kifejezetten szerettük a fekete, drámai szabású estélyiben, illetve az amfAr-gálára választott könnyed és légies Alberta Ferretti ruhában.
Josephine Skriver Forrás: Getty Images

Neked kinek a stílusa tetszik a legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.