A kommentelők szerint Ayesha Curry színésznő 10 hónapos babájának fogynia kellene

fogyás csecsemő Ayesha Curry duci család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén mosolyog 10 hónapos kisbabájával Ayesha Curry színésznő. A kommentelők szerint azonban túl duci a kis csöppség, azt javasolták, hogy csökkentse a gyermek ételadagját.

Tíz hónappal ezelőtt hozta világra gyermekét Ayesha Curry színésznő. Fotókat is töltött fel a kicsivel együtt, amikor a férje sportsikerét ünnepelték. A kommentelők megkérdezték, hogy újra gyermeket vár-e, mivel úgy tűnik, mintha gömbölyödne a pocakja – szúrta ki a Szeretlek Magyarország.

A színésznő válaszolt a kérdezőnek. Elárulta: újabb várandósságról szó sincs, mindössze 13 kilós fia miatt szinte kettétörik a háta. A kommentelőknek sem kellett több, azonnal leírták a véleményüket, miszerint egy 10 hónapos gyermeknek ez túl nagy súly.

Volt, aki sértő módon azt javasolta, hogy csökkentse a kicsi ételadagját, mert ha tovább hízik, gondjai adódhatnak. A színésznő leszögezte, hogy ezt biztosan nem fogja megtenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.