Meghan hercegné szakít egy hagyománnyal, amit a királynő és Katalin is követett

Meghan Markle Meghan hercegné Katalin hercegné babakocsi Archie Harrison Mountbatten-Windsor II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk, hogy Meghan hercegné nem mindenben követi a királyi család hagyományait. Most egy újabb tradícióval szakít: nem azt a babakocsit választotta, amit a család nemzedékek óta használ. 

Már II. Erzsébet királynőt is Silver Cross babakocsiba fektették, és ezt a márkát választotta Vilmos herceg és Katalin hercegné is. Nemcsak tradicionális külseje, hanem minden igényt kielégítő jellege miatt is.

Katalin hercegné és a királynő is a Silver Cross babakocsikat használta Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Chris Jackson

A Mirror cikke szerint Meghan hercegné szakít a hagyományokkal, és egy modernebb kinézetű kocsiban tologatja a kis Archie-t a Frogmore House körül. A Bugaboo Fox márkájú babakocsit a hírek szerint ajándékba kapták. Az ára egyébként 1200 font, azaz 440 ezer forint.

Meghan hercegné választása Forrás: Bugaboo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.