Megszületett Valkó Eszter kisfia

Forrás: RTL Klub -
anyaság Születés szülés Valkó Eszter család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra hozta kisfiát Valkó Eszter. Ő és férje, Radócz Péter nagyon boldogok. A kicsi lombikprogrammal fogant, ezért Eszter időzített császármetszéssel szült. 

„Izgatottan vártuk a napot, hogy végre megpillanthassuk a kisfiunkat” – mondta Valkó Eszter férje, Radócz Péter a Story magazinnak. A pár kisfia, Simon lombikbébiprogrammal fogant, Eszter időzített császármetszéssel szült.

Valkó Eszter és párja imádják gyermeküket Forrás: RTL Klub

Férje végig mellette volt a műtőben, Eszter is ébren volt. „Amikor világra jött a gyerekünk, én láttam meg elsőként. Azonnal könnyes lett a szemem. Nagyon megható volt látni a kisfiunkat, hiszen rengeteget küzdöttünk érte. Naná, hogy mindketten sírtunk, mint a gyerekek” – folytatta a büszke édesapa.

Elárulták: Simon nagyon jó baba. „Olykor felsír, de akkor Eszter a mellkasára fekteti, és már alszik is tovább nyugodtan” – tette hozzá Péter.

A cirkuszi szörnyszülött, Mary, torz külsejével tudta eltartani gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-cirkuszi-szornyszulott-mary-torz-kulsejevel-tudta-eltartani-gyermekeit.htmlNem meglepő, hogy egy édesanya bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyermekeit biztonságban tudja. Akár még nevetség, elszörnyedés tárgyává is képes tenni magát, ha ez marad az egyetlen lehetősége. Mary Ann Bevan élete egy betegség következtében igazi tragédiává vált, ő mégis hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot. Ismerd meg az egyik legfantasztikusabb anya történetét. CsaládOrigoA kommentelők szerint Ayesha Curry színésznő 10 hónapos babájának fogynia kellenehttp://www.life.hu/csalad/20190529-a-kommentelok-szerint-ayesha-curry-szineszno-10-honapos-babajanak-fogynia-kellene.htmlBüszkén mosolyog 10 hónapos kisbabájával Ayesha Curry színésznő. A kommentelők szerint azonban túl duci a kis csöppség, azt javasolták, hogy csökkentse a gyermek ételadagját. Család--Még mindig reménykednek Maddie McCann szülei, hogy a lányuk előkerülhttp://www.life.hu/csalad/20190529-meg-mindig-remenykdnek-maddie-mccann-szulei-hogy-lanyuk-elokerul.htmlSzinte nincs olyan hónap, hogy ne jelenne meg valami újdonság Maddie McCann eltűnésével kapcsolatban. A legtöbb azonban nem bizonyul igaznak, de a közvéleményt még mindig lázban tartja a tragédia. Család--Tarts önvizsgálatot! – 5 jel, hogy igazából rossz szülő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190526-tarts-onvizsgalatot-5-jel-hogy-igazabol-rossz-szulo-vagy.htmlA mérgező szülőkről korábban már írtunk egy igen átfogó cikket. Ám senki se gondolja, hogy mindenki gonosz szülőként kezdte a pályafutását. Sokan csupán nem vették észre, környezetükből nem érkezett visszajelzés arról, hogy mit csinálnak rosszul. A sok kis rosszból pedig könnyű átlendülni a gyermeki bántalmazás, veszélyeztetés, elhanyagolás oldalára. Te ne kövesd el ezt a hibát! CsaládOrigoPécsi Ildikó elmondta, miért volt szomorú a születésnapjahttp://www.life.hu/csalad/20190529-pecsi-ildiko-elmondta-miert-volt-szomoru-a-szuletesnapja.htmlNemrégiben ünnepelte 79. születésnapját Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő. Azt nyilatkozta, szomorúan telt az ünnep a családi ellentétek miatt. Család--Ördög Nóráék családja fontos mérföldkőhöz érkezetthttp://www.life.hu/csalad/20190528-ordog-noraek-csaladja-fontos-merfoldkohoz-erkezett.htmlEgy édesanyának mindig fontos pillanat, amikor gyermeke lezárja egyik életszakaszát. Így történt ez most Ördög Nóráéknál is. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.