Curtis és kedvese apás szülés terveznek

Forrás: Insatgram/Curtis -
Krisztike család apás szülés Curtis gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis eldöntötte, mindenképp bent szeretne lenni a szülőszobán a kedvesével, Krisztikével.

Már csak néhány hét, és megszületik Curtis és Krisztike első közös gyermeke. A pár érthető módon már nagyon izgatott, alig várják, hogy kezükbe fogják a kisfiukat. A rapper nagy dologra készül, eldöntötte, mindenképp ott szeretne lenni kedvesével a szülőszobán.

Nem volt kérdés, hogy apás szülés lesz, semmi pénzért nem hagynám ki! Nagyon izgatottak vagyunk, életünk legboldogabb szakasza veszi kezdetét a fiunk születésével. Szeretnék mindenben részt venni, a születésétől kezdve a játékokon át a fürdetésig. (...) Krisztike már egy ideje mondogatja nekem, hogy nem szabad majd felülbírálnom a döntését a gyerek előtt, következetesnek kell lennünk, de én már most szerelmes vagyok a kisfiamba, biztos, hogy mindent megengedek majd neki!" – nyilatkozta Curtis a Ripostnak.

Curtis ott akar lenni a szülőszobán a kedvesével Forrás: Insatgram/Curtis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.