Ennyibe kerülnek a belépőjegyek idén a balatoni strandokon

Forrás: Balatoni Hajózási Zrt. -
strand belépő jegy Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkeztek a balatoni strandok 2019-es árai.

Immár javában tart a szezon a Balatonnál, a strandok is kinyitottak. Bár a víz hőmérséklete a korábbi kedvezőtlen időjárás miatt még jóval 20 fok alatt van, lassan érdemes lesz kilátogatni a magyar tengerhez.

A Csodálatos Balaton portál összegyűjtötte a balatoni fizetős strandok egyszeri belépésre jogosító, 2019-es főszezoni felnőtt napijegyárait.

Kiderült, mennyibe kerül a belépő a balatoni strandon Forrás: Balatoni Hajózási Zrt.

Mint írják, a fürdőhelyek túlnyomó többségénél lehetőség van gyermek-, nyugdíjas-, illetve egyéb kedvezmény igénybevételére, illetve az elő- és utószezonban is engedménnyel válthatjuk meg a belépőnket, így érdemes érdeklődni a jegypénztárakban ezekről.

Sőt akár a sorban állást is elkerülhetjük, több strandnál ugyanis az interneten keresztül is megvásárolhatjuk a belépőket.

A strandok árlistáját ide kattintva nézheted meg!

Halakkal kávézhatsz ebben a vietnami kávézóbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190603-halakkal-kavezhatsz-ebben-a-vietnami-kavezoban.htmlEgyetlen olyan kávézó van a világon, ahol halakkal együtt üldögélhetsz. A Ho Si Minh-városban található Amix Coffee-ban ugyanis mezítláb, majdnem térdig érő vízben kell lenned. Utazás--Beverly Hills, Las Vegas: az USA legnépszerűbb helyein forgatott a Life.huhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190603-beverly-hills-las-vegas-az-usa-legnepszerubb-helyein-forgatott-a-lifehu.htmlA Life.hu stábja néhány hete az Amerikai Egyesült Államokban forgatott. Az utazás első állomásaként Hollywoodot mutatjuk meg, megnéztük az Oscar-gálának helyt adó plázát, a hírességek sétányát, a sztárok házait, majd Beverly Hillst is. Ezután autóba ültünk, és elutaztunk Las Vegasba, ahol még egy helikopterre is felszálltunk, megnéztük a világ leghíresebb gátját és a Grand Canyon bevezető szakaszát, majd visszatérve az Angyalok Városába, ellátogattunk a leghíresebb temetőbe, a Universal filmstúdióba, a Nickelodeon díjátadójára, és természetesen a Baywatch helyszíneként szolgáló Santa Monica beachre. Íme a nyugati part legnépszerűbb területei néhány percben, ahogyan mi láttuk. Utazás--Ezt ne kérdezd meg soha a légiutas-kísérőktőlhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190528-ezt-ne-kerdezd-meg-soha-a-legiutas-kiseroktol.htmlA légiutas-kísérők nem minden kérdést fogadnak szívesen: ezt az egyet kifejezetten nem. UtazásOrigoEgy elhagyott bikinifelsőt talált Szandi a mocsárbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190531-egy-elhagyott-bikinifelsot-talalt-szandi-a-mocsarban.htmlKülönös dologra bukkant Szandi egy mocsárban Horvátországban. UtazásOrigoKitört az Etna, Európa legnagyobb vulkánja – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190531-kitort-az-etna-europa-legnagyobb-vulkanja-foto.htmlKitört az Etna, Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánja, Catania város közelében. Utazás--Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutatóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190520-masfel-kilos-aranyrogot-talalt-egy-ausztral-hobbikutato.htmlCsaknem másfél kilós, százezer ausztrál dollárt (20 millió forintot) érő aranyrögöt talált egy hobbikutató az Ausztrália nyugati részén fekvő Kalgoorlie környékén. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.