Megnyerte a pert Pécsi Ildikó, azaz sikerült elküldenie ingatlanából volt menyét, Pártos Csillát és unokáját, Csabát. A családi kapcsolatok megsínylették a hosszú ideje tartó pereskedést.

Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő hosszú ideje pereskedett volt menyével, Pártos Csillával és unokájával, Csabikával, akik még mindig a színésznő tulajdonában lévő ingatlanban éltek. A bíróság úgy ítélte meg, hogy el kell hagyniuk a házat. Pártos ezt hamarabb megtette, az egyetemista Csaba azonban a végrehajtók érkezéséig maradt. 

A Bors cikke szerint Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó idegeit és egészségét is megviselték a történtek. A családi viszonyokban szintén kárt tett az egész procedúra.

Pécsi Ildikó nem akarja látni volt menyét és unokáját semFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Mint mondta: szereti az unokáját, nagyon értékes embernek tartja. „Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta az elmúlt években talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a jó istentől: sem a volt menyem, sem az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni” – nyilatkozta a lapnak Pécsi Ildikó. 

Megkeresték Pártos Csillát is, ám ő semmit nem kívánt hozzáfűzni a történtekhez.