Pécsi Ildikó kilakoltatott unokája visszafoglalta nagymamája házát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kilakoltatás unoka Pécsi Ildikó bíróság per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilakoltatták Pécsi Ildikó volt menyét és unokáját a Kossuth-díjas színésznő budai ingatlanából. Az unoka, Csaba a jelek szerint visszaköltözött, a végrehajtáskor feltett zárat is lecseréltette. 

Sem volt menyével, Pártos Csillával, sem pedig unokájával, Csabával nem tartja a kapcsolatot Pécsi Ildikó. A családot a színésznő ingatlanából lakoltatták ki nemrégiben. A jelek szerint a fiú nem nyugszik bele a helyzetbe, újra birtokba vehette a házat.

„Ildikó szinte mozgásképtelen, a hőséget is nehezen viseli, Lajos bácsit, a férjét ápolja, így engem küldött, hogy nézzek körül” – mondta Zoltán, a színésznő megbízottja a Blikknek. A szomszédok is megerősítették, hogy újra látják a fiú autóját és motorját a háznál. A végrehajtáskor felszerelt zárat a régire cserélték.

Pécsi Ildikó unokája újra beköltözhetett a színésznő budai ingatlanába Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Amikor a lakatossal visszatértem, a szakember megállapította, hogy régi a zár, pedig a kilakoltatásnál újat szerelnek be, azaz valaki lecserélhette. A művésznő arra kért, készítsek fotókat az ingatlan állapotáról, és meglepődtem: kimosott, száradó alsónadrágot, élelmiszer-maradékot, számítógépet, bokszkesztyűt, mindenféle ruhaneműt találtam, míg a fürdőszobában tisztálkodási szereket és fogkefét. Egyértelmű, lakott a ház” – mesélte Zoltán.

Pécsi Ildikó a lapnak elmondta, most nincs ereje ezzel foglalkozni. Többször elmondta unokájának: nem maradhat a házban. Ügyvédje, dr. Magyar György szerint a színésznő tehet feljelentést magánlaksértés miatt, és kérhet az önkormányzatnál birtokvédelmet is.

Megkeresték Pártos Csillát is az ügyben, kérte, hívják később, majd nem tudták elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.