Pécsi Ildikó elmondta, milyenek a családi viszonyok a hosszú pereskedés után

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
pereskedés nagymama unoka Pécsi Ildikó család per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnyerte a pert Pécsi Ildikó, azaz sikerült elküldenie ingatlanából volt menyét, Pártos Csillát és unokáját, Csabát. A családi kapcsolatok megsínylették a hosszú ideje tartó pereskedést.

Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő hosszú ideje pereskedett volt menyével, Pártos Csillával és unokájával, Csabikával, akik még mindig a színésznő tulajdonában lévő ingatlanban éltek. A bíróság úgy ítélte meg, hogy el kell hagyniuk a házat. Pártos ezt hamarabb megtette, az egyetemista Csaba azonban a végrehajtók érkezéséig maradt.

A Bors cikke szerint Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó idegeit és egészségét is megviselték a történtek. A családi viszonyokban szintén kárt tett az egész procedúra.

Pécsi Ildikó nem akarja látni volt menyét és unokáját sem Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Mint mondta: szereti az unokáját, nagyon értékes embernek tartja. „Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta az elmúlt években talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a jó istentől: sem a volt menyem, sem az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni” – nyilatkozta a lapnak Pécsi Ildikó.

Megkeresték Pártos Csillát is, ám ő semmit nem kívánt hozzáfűzni a történtekhez.

Melltartóban fotózták Cooky várandós párját, Debóráthttp://www.life.hu/csalad/20190604-melltartoban-fotoztak-cooky-varandos-parjat-deborat.htmlMelltartóban mutatta meg babapocakját Cooky várandós párja, Debóra. Család--Divatgyász vagy valódi együttérzés? - A dunai hajóbaleset közösségimédia-hatásahttp://www.life.hu/csalad/20190602-divatgyasz-vagy-valodi-egyutterzes-a-dunai-hajobaleset-kozossegi-media-hatasa.htmlTragédia, ha meghal egy szerettünk, ha megtörik a kocsinkat hétfő reggel, ha az iskolai előadás közben leblokkolunk, sőt még azt is tragédiaként élhetjük meg, ha az állásinterjún kávéfoltos ingben vagyunk kénytelenek megjelenni. A személyes érintettség egy-egy kínos, fájdalmas, szívet tépő helyzetben bizony elég okot szolgáltat ennek a főnévnek a használatára. Mégis, mitől minősül valami nemzeti, globális tragédiának? Miért éreznek késztetést az emberek arra, hogy hangot adjanak a részvétüknek olyan események miatt, amelyben nem volt részük, amelyek semmilyen módon sem kapcsolódnak hozzájuk? A dunai hajóbaleset okán erre keresem a választ. Család--Családi nyaralásra utaztak Beckhamék, egy szívet melengető fotót is csináltakhttp://www.life.hu/csalad/20190603-csaladi-nyaralasra-utaztak-beckhamek-egy-szivet-melengeto-fotot-is-csinaltak.htmlKözös családi nyaralásra utazott David Beckham és családja. Ritkán láthatjuk őket így együtt, csodás fotót mutattak. CsaládOrigoTóth Gabi megmutatta kerekedő pocakját – Gyönyörű fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190603-toth-gabi-megmutatta-kerekedo-pocakjat-gyonyoru-fotok.htmlNéhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Tóth Gabi kisbabát vár. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoTippek, hogy miként teheted biztonságosabbá az otthonodathttp://www.life.hu/csalad/20190529-tippek-hogy-mikent-teheted-biztonsagosabba-otthonodat-a-betorokkel-szemben.htmlA betörők elleni legalapvetőbb védekezési formák közé tartoznak az ablakrácsok és az öt ponton záródó biztonsági ajtók. Ám ezeken kívül is van pár okos ötlet, amelyekkel biztonságosabbá teheted az otthonodat. Mutatjuk! CsaládOrigoA nyári táborozás élmény és észrevétlen fejlesztés is egybenhttp://www.life.hu/csalad/20190531-nyari-taborok-elmeny-es-eszrevetlen-fejlesztes-egyben.htmlAmikor egy gyermek megszületik, a szülei szeretettel, babusgatással halmozzák el. Eljön azonban annak is az ideje, amikor – bár a szeretetük töretlen – el kell engedniük csemetéjük kezét, hogy érezhesse, egyedül is megállja a helyét a világban. A tapasztalatszerzéshez a nyári táborok remek lehetőséget kínálnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.