Kiszőkíttette a szemöldökét Adriana Lima – Fotó

szemöldök modell Adriana Lima szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán mutatta meg Adriana Lima, hogy szőkére festik a szemöldökét.

Nem mindennapi lépésre szánta el magát Adriana Lima. A csinos modell úgy döntött, szőkére festeti a szemöldökét. Az egész procedúrát a közösségi oldalán közvetítette, és a végeredményről még külön fotókat is posztolt.

Új szemöldöke teljesen megváltoztatta a külsejét, szinte rá sem ismerni. Mutatjuk!

Adriana Lima festett szemöldökével Forrás: Instagram/Adriana Lima
Elképesztő, ahogy átváltoztatja a nőket ez a fodrász – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190607-yevgeny-zhuk-fodrasz-csodaszeppe-varazsolja-a-noket.htmlEgy stílusodnak megfelelő frizura, egy szép smink és egy direkt neked összeválogatott öltözék erejét nem szabad lebecsülni. A következő képek is azt bizonyítják, hogy ezek hatására egy nő egyszerűen kivirul, megnő az önbizalma. TrendOrigoHeti trendjelentés: egy 71 éves modell volt a hét legszebbjehttp://www.life.hu/trend/20190607-heti-trendjelentes-szerepel-benne-maye-musk-michelle-pfeiffer-bella-hadid.htmlA hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye a CFDA díjátadó gála volt, ahol Palvin Barbi új frizurát villantott. Szerencsére a hét második felében sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Katalin hercegné tündökölt a Donald Trumpnak adott vacsoránhttp://www.life.hu/trend/20190604-katalin-hercegne-tundokolt-a-donald-trumpnak-adott-vacsoran.htmlDonald és Melania Trump tiszteletére adott vacsorát II. Erzsébet királynő. Vilmos herceg és Katalin hercegné is megjelent, a háromgyermekes édesanya pedig csodás megjelenésével uralta a termet. Trend--Heti trendjelentés: felismerhetetlenre sminkelték Kristen Stewartothttp://www.life.hu/trend/20190531-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kristen-stewart-reese-witherspoon.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, így ezen a héten már francia vörös szőnyeg nélkül maradtunk, és volt is némi hiányérzetünk. Az élet viszont megy tovább, most megmutatjuk a hét legemlékezetesebb outfitjeit! TrendOrigoNyárváró ombre manikűrök, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthetszhttp://www.life.hu/trend/20190531-nyarvaro-ombre-manikurok-amiket-otthon-is-konnyeden-is-elkeszithetsz.htmlEgy színesen pompázó ombre manikűr igazi nyárváró hatást kelt, ráadásul elkészíteni sem nehéz. A legjobb benne mégis az, hogy személyes ízlésedre szabható, hiszen választhatsz erőteljes neon színeket, vagy éppen visszafogottabb pasztell árnyalatokat, mindegyikkel jól működik. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: szavazz, ki a legszebb lány!http://www.life.hu/trend/20190531-magyarorszag-szepe-2019-szavazz-ki-a-legszebb-lany.htmlMint arról már beszámoltunk, kihirdették a Magyarország Szépe 2019 döntőseit. A 20 gyönyörű lány fotóját most mi is megmutatjuk, a cikk végén pedig szavazhatsz, szerinted melyikük a legszebb! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.