Iszak Eszter 8 kilót hízott az utóbbi időben

boldogság alak fogyás Iszak Eszter hízás díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stressz következtében nagyon lefogyott Iszak Eszter a tavalyi évben, ám most valósággal tündökölt a Joy SMA múlt heti partiján. Egy igencsak merész ruhát választott, és elárulta, hogy 8 kilót hízott. 

„Tavaly szeptembertől egy igen stresszes időszakot éltem szakmailag és magánéletileg is. Nekem az idegesség mindig az emésztőrendszeremre, kiváltképp a gyomromra megy rá. Sose fogyok szándékosan, de ebben az időszakban előfordult, hogy csak 46 kilót nyomtam. Most egy nagyon produktív időszakot élek, közel nyolc kilót szedtem magamra” – mesélte a Borsnak Iszak Eszter a Joy SMA múlt heti partiján, ahol munkásságát díjjal is elismerték.

Egy igencsak merész szettben jelent meg. Mint mondta: ritka, hogy ennyire megmutatná idomait, de most kivételt tett. „Hároméves korom óta az önkifejezés eszközeként használom a divatot, most egy merészebb periódusomat élem” – mondta az influenszer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.